1a divisió

Un actiu amb futur incert

Primera divisió. En ple procés de transició, Voro continua reforçant la seva candidatura a mantenir-se a la banqueta del València el curs vinent

GRANADA 1 VALÈNCIA 3

GRANADA:Ochoa, Estupiñán, Saunier, Ingason (Boga, 33'), Foulquier, Wakaso, Uche Agbo (Samper, 63'), Litri, Andreas Pereira, Carcela-González i Kravets (Ezequiel Ponce, 46').VALÈNCIA:Diego Alves, Lato, Abdennour, Mangala, Montoya, Medrán, Parejo, Santi Mina (Siqueira, 88'), Carlos Soler, Cancelo (Munir, 66') i Zaza (Orellana, 74').GOLS:0-1 (19') Zaza. 0-2 (21') Zaza. 0-3 (55') Santi Mina. 1-3 (65') Ezequiel Ponce.ÀRBITRE:Bikandi Garrido (col·legi basc). Grogues als locals Uche Agbo i Wakaso i als visitants Montoya i Carlos Soler.

CELTA 0 EIBAR 2

CELTA:Sergio Álvarez, Planas, Fontàs, Sergi Gómez, Roncaglia, Hernández (Radoja, 56'), Pape Diop, Pione Sisto, Jozabed, Señé (Iago Aspas, 67') i Rossi (Beauvue, 35').EIBAR:Yoel, Luna, Gálvez, Ramis, Capa, Dani García, Rivera, Bebé (Adrián, 75'), Pedro León (Peña, 71'), Kike (Juncà, 85') i Sergi Enrich.GOLS:0-1 (13') Kike. 0-2 (51') Pedro León.ÀRBITRE:Munuera Montero (col·legi andalús). Grogues al local Jozabed i als visitants Ramis, Capa i Sergi Enrich.

OSASUNA 2 LEGANÉS 1

OSASUNA:Sirigu, Buñuel, Oier, David García, Fuentes, Fausto Tienza (Causic, 62'), Kodro, Olavide (Roberto Torres, 72'), Mérida, Rivière (Berenguer, 46') i Sergio León.LEGANÉS:Herrerín, Tito, Mantovani, Siovas, Diego Rico (El Zhar, 76'), Erik Morán, Rubén Pérez, Szymanowski (Machís, 68'), Gabriel, Samu García i Guerrero (Luciano, 66').GOLS:0-1 (16') Siovas. 1-1 (36') Sergio León (p.). 2-1 (71') Sergio León.ÀRBITRE:Ocón Arráiz (col·legi de la Rioja). Grogues als locals Fausto Tienza, Olavide i Causic i als visitants Tito, Diego Rico, Erik Morán i Gabriel.

LAS PALMAS 4 BETIS 1

LAS PALMAS:Lizoaín, Dani Castellano, Bigas (David García, 75'), Lemos, Míchel Macedo, Roque Mesa, Jonathan Viera (Mateo García, 68'), Vicente Gómez, Jesé, Tana i Boateng (Livaja, 77').BETIS:Adán, Álex Martínez, Tosca, Pezzella, Mandi, Rafa Navarro, Pardo (Martin, 62'), Ceballos, Petros (Joaquín, 54'), Álex Alegría (Sanabria, 70') i Rubén Castro.GOLS:1-0 (44') Vicente Gómez. 2-0 (49') Boateng. 3-0 (62') Viera. 4-0 (82') Jesé, de penal. 4-1 (88') Rafa Navarro.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues a Lemos, Boateng, Vicente Gómez, Mandi, Tosca i Pezzella.

Set jornades abans del final i amb l'únic objectiu de quedar entre els deu primers del campionat, la gran pregunta que es fa el valencianisme arribats a aquest punt és saber qui serà el tècnic que ocuparà la banqueta del València la temporada vinent. Convertit en un recurs d'urgència habitual en el ball de tècnics que ha sofert l'entitat de la capital del Túria en les darreres temporades, Voro continua reforçant jornada rere jornada la seva candidatura a formar part del nou projecte valencianista a còpia de competitivitat i bons resultats. El dubte, però, rau a saber quin rol ocuparà el tècnic mallorquí en el nou projecte. “Respecte a aquest assumpte, no ha canviat res, no he parlat amb el club. El València prendrà una decisió en el moment oportú”, explicava el mateix Voro poc després que el València enllacés ahir a Los Cármenes el tercer triomf consecutiu en la lliga.

Una ratxa que no es produïa des de feia un any i que permet a l'equip consolidar la línia ascendent de l'equip i exemplificar els bons registres del preparador de l'Alcúdia, molt superiors als dels seus tres predecessors.

I és que, amb la meitat dels partits disputats, Voro ha estat capaç de superar els punts que van assolir junts Neville, Ayestarán i Prandelli amb la meitat de compromisos. Deu triomfs, tres empats i set derrotes –33 punts en vint duels– és la carta de presentació de Voro al llarg de les cinc ocasions en què s'ha hagut de fer càrrec del primer equip, aportant confiança i tranquil·litat i apostant pel planter com a referència, amb la irrupció de dos futbolistes, Soler i Lato. “Estic tranquil, em centro en els partits, aquest és el nostre camí. No hi insistiu més, és un debat que cansa. Diré el mateix cada vegada perquè és la meva resposta”, va afirmar Voro, reticent a valorar les paraules de Mateo Alemany, que divendres passat deixava entreveure que l'actual tècnic de l'equip no s'asseuria a la banqueta de Mestalla el curs vinent. “Voro és un actiu del club. Tinc una idea concreta sobre ell i al seu moment l'explicarem, però no el veig de delegat”, va afirmar el director esportiu a Onda Cero sense confirmar quin serà el paper del tècnic.

LA DADA

3
triomfs
consecutius acumula el València en el campionat de lliga, una dada que no es produïa des de feia un any.

LA FRASE

No he parlat amb el club. El València prendrà una decisió en el moment oportú
Voro
entrenador del valència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)