Internacional

Els ‘red devils' atien el foc

Premier League. El Manchester United s'imposa al Chelsea i reobre la cursa pel campionat, amb el Tottenham a quatre punts del líder i en un estat de forma molt destacable

La Premier League encara batega. Va tornar a la vida ahir a Old Trafford, on José Mourinho va tallar les ales al Chelsea i dona esperances als perseguidors, sobretot al Tottenham, que, en un estat de forma afinat, se situa a quatre punts dels blues.

Mirant a la tribuna, assenyalant-se l'escut mentre abandonava el teatre dels somnis, Mourinho va deixar el terreny de joc exultant, sense miraments per qui tenia al davant, teòricament un rival al qual conserva un gran afecte, i satisfet per una victòria sòlida i a més permetent-se el luxe de reservar titulars com Zlatan Ibrahimovic i Henrik Mkhitaryan pensant en l'Europa League. Sense ells, va ser Ander Herrera qui va agafar galons per liderar el triomf dels red devils. Ajudant-se del braç per tallar una progressió del Chelsea, el migcampista bilbaí va connectar amb una gran passada amb Rashford, que va creuar la pilota davant la sortida de Courtois per fer el primer. Ja en la represa, el mateix Herrera aprofitaria una pilota morta a la frontal per confirmar la tendència d'un partit en què el Chelsea no va tenir futbol i va viure només de la batalla de Diego Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)