1a divisió

Les finals de Zidane

1a divisió. Assenyalat després del clàssic, el tècnic francès afronta al feu del Dépor el primer dels sis partits transcendentals que li queden al Real Madrid en el camí cap al títol de lliga

El Real Madrid i Zinedine Zidane afronten avui a Riazor contra el Deportivo la primera de les sis finals que li queden per a l'acabament del campionat. La derrota en el clàssic va deixar el conjunt blanc sense xarxa i, si el Barça no deixa escapar cap punt, no podrà perdre cap partit –incloent-hi l'ajornat sense data determinada que té amb el Celta–, si vol assolir el títol de lliga per primera vegada en els últims cinc anys.

El gol de Messi en el minut 92 diumenge al Santiago Bernabéu no només va treure els comodins a l'equip madridista, sinó que també va posar el seu tècnic sota la lupa, ja que ha estat assenyalat en les darreres hores després de la desfeta contra els blaugrana. De fet, ja van començar a aparèixer noms en els mitjans estatals com a possibles relleus del francès, que, d'altra banda, ja va assegurar recentment que no sabia si seguiria el proper curs. “És així, hem d'aguantar les crítiques”, va assumir ahir Zizou. “Quan juguem bé estem contents que parlin bé de nosaltres, quan perdem s'ha de saber acceptar les crítiques”, va manifestar el preparador, que també va dir que no rectificaria res del plantejament de diumenge. “Són coses que passen. Era millor no perdre, però al final són tres punts. Ara es diu que el Barça guanyarà la lliga i que el Madrid no val res... Del partit no canviaria absolutament res, vam fer un gran partit. Hi va haver errades, però no canviaria res”, va afirmar l'entrenador, que tampoc canviaria amb Bale, que va recaure de la lesió muscular i que la seva inclusió en l'onze ha fet parlar molt: “Si es repetís faria el mateix”, va insistir Zidane, que va explicar que el gal·lès estava recuperat i en condicions.

Ramos, un partit de sanció

Per enfrontar-se amb el Dépor, Zidane no podrà disposar encara de Pepe, lesionat, ni de Sergio Ramos– sancionat ahir amb un partit pel comitè de competició–, però recupera Varane, que torna després de superar una última lesió muscular. El rival d'avui està immers en la lluita per la permanència. “Hem de guanyar. Només pensem en els tres punts. A ells també només els val guanyar, però davant la nostra gent hem de donar un plus”, va dir Pepe Mel, tècnic d'un conjunt que contra el Barça ja va guanyar i amb l'Atlético va empatar.

Barça - Osasuna
19.30 h (beIN)
Leganés - L. Palmas
20.30 h (beIN)
València - Real S.
20.30 h (beIN)
Deportivo - Madrid
21.30 h (M+F)
Alavés - Eibar
Demà, 19.30 h (beIN)
Sevilla - Celta
Demà, 20.30 h (beIN)
Athletic - Betis
Demà, 21.30 h (GOL)

Bale diu gairebé adeu al curs: tres setmanes de baixa

L'atacant gal·lès es podria perdre la resta de la temporada. El Real Madrid va fer públic ahir el diagnòstic de la lesió que va fer que es retirés del clàssic abans d'hora: una lesió de grau 2 al soli de la cama esquerra. La dolença el mantindrà com a mínim tres setmanes de baixa, per tant, es perdrà segur les semifinals de la Champions League i, no és gens clar que pugui arribar al duel que el Madrid disputarà en la jornada 37 contra el Sevilla al Santiago Bernabéu. “S'ha fet mal, però estava al 100%”, va dir Zidane quan li van preguntar sobre la recaiguda del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)