Internacional

El desig de l'Ajax

Europa League. L'equip d'Amsterdam, que fa més de dues dècades que no destacava a Europa, busca la final contra l'Olympique de Lió

Ja fa més de vint anys que un històric com l'Ajax no aconsegueix fer-se notar a Europa. Des del 1995, quan aquell jove equip dirigit per Louis van Gaal i liderat pels veterans Danny Blind i Frank Rijkaard, es va imposar al Milan amb gol de Patrick Kluivert i va aixecar la Champions League, que el club d'Amsterdam no ha destacat en competició europea. I ara, amb un equip joveníssim, en què destaquen noms com el porter André Onana (21 anys), el central Davinson Sánchez (20) i els atacants Bertrand Traoré (21), Kasper Dolberg (19), i també Justin Kluivert (17), el fill de Patrick, es troba a les portes de tornar a posar-se en la primera plana. Amb la mirada posada en la final, avui (18.45 h / beIN) juga l'anada de les semifinals, en què rep l'Olympique de Lió, un equip que persegueix la primera final europea de la seva història.

Matx avançat

El partit s'havia de disputar demà, com l'altra semifinal de la competició, ja que els partits sempre es disputen en dijous, però a Holanda el 4 de maig és el dia en què es rendeix tribut a les víctimes i soldats caiguts en la Segona Guerra Mundial i la UEFA va accedir a avançar-lo.

Pogba torna contra el Celta

Demà, els red devils i els celestes protagonitzaran a Balaídos el primer capítol de l'eliminatòria. Per al duel, José Mourinho recuperarà Paul Pogba, absent en els últims dos partits per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)