Internacional

Relliscada de Champions

Premier League. Un penal invalidat a Mahrez en el tram final permet que el Manchester City colli tres punts que el mantenen en una posició òptima

El Manchester City va fer un pas més pel camí del que ha esdevingut el seu objectiu en la temporada: assegurar una de les quatre places Champions que atorga la Premier League. Ahir, amb la complicitat de la sort –que tants cops li ha girat l'esquena al llarg de la temporada–, l'equip de Pep Guardiola es va quedar els punts contra un Leicester que ja no s'hi jugava res, però sempre competitiu. Quan faltaven 13 minuts i amb un resultat de 2-1, Riyad Mahrez va disposar d'un penal per frustrar les aspiracions europees del conjunt skyblue, però el va executar amb tan mala fortuna que, en el moment de colpejar li va relliscar el peu de suport i va tocar la pilota fins en dues ocasions. A diferència del que va passar dimecres en la Champions League, quan el col·legiat va obviar una acció idèntica amb el penal materialitzat per Griezmann, ahir sí que Robert Madley va intercedir per invalidar el gol i donar aire a un Manchester City discontinu.

Els de Guardiola van governar el matx en la primera meitat, van contenir els contraatacs d'un rival sempre efectiu a les àrees i van donar la primera puntada al partit, sempre amb les aparicions de Leroy Sané, que va servir el primer gol en safata a Silva i va provocar un penal groller de Benalouane perquè Gabriel Jesús marqués el seu cinquè gol en la Premier.

Però quan semblava que el City havia portat el partit al seu terreny, Okazaki va irrompre per, amb una magnífica volea, retornar el Leicester al partit. També va fer que hi hagués una segona meitat incerta en què va costar que el conjunt manconian sostingués el control del joc i en què Mahrez va poder escriure un final dramàtic a l'Etihad Stadim. Una relliscada, però, va donar un cop de mà a Guardiola i al seu equip.

L'Arsenal manté el setge

Els gunners enllacen tres victòries consecutives després de golejar el Sunderland, descendit, a l'Stadium of Light i mantenen fermes aspiracions d'obtenir la quarta i fins i tot tercera plaça del campionat, propietat del Manchester City i d'un Liverpool que, a sobre, tindrà un partit més quan acabi la jornada. El doblet de Giroud i els gols d'Alexis i d'Özil impulsen els de Wenger.

L'ALEMANY, CLAU

Sané, amb una assistència a Silva i provocant un penal, va generar els dos gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)