Internacional

El Dortmund fa fora Tuchel

Futbol internacional. El tècnic, que al llarg de la temporada ha mantingut discrepàncies amb la cúpula directiva del club, marxa amb un títol de copa en dues temporades

El Dortmund va decidir ahir posar punt final a la seva vinculació amb Thomas Tuchel. Segons assenyalen mitjans alemanys, les diferències amb la cúpula directiva del club i especialment amb el director administratiu, Hans Joachim Watzke, haurien estat el detonant de l’adeu del preparador alemany de 43 anys, que tenia contracte en vigor fins al 2018. Eliminat en els quarts de final de la Champions a mans del Mònaco i finalitzant en el tercer lloc la Bundesliga, darrere del RB Leipzig, el títol de copa aconseguit ara fa cinc dies ha estat el bagatge de Tuchel en les seves dues temporades a l’equip borusser.

“Com a club, el Dortmund no detallarà els motius d’aquesta desvinculació, que és el resultat d’un procés més llarg”, deia el comunicat emès per l’entitat, que negava “categòricament” que la causa de la separació s’hagués produït com a conseqüència del “desacord entre dues persones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)