Internacional

Colòmbia examina ‘la roja’

Amistós. La selecció espanyola rep la ‘cafetera’ a Múrcia (21.30 h / Telecinco) en un partit de preparació pensant en el duel mundialista de diumenge a Macedònia; Kepa podria debutar

La visita a Macedònia de diumenge, amb la competició de clubs ja acabada i en plena pugna amb Itàlia pel primer lloc de la classificació mundialista, preocupa des de fa temps Julen Lopetegui, que tindrà en l’amistós d’aquest vespre a Múrcia, contra un rival d’entitat com Colòmbia, la millor pedra de toc per entonar el seu equip. “Les condicions d’aquestes setmanes no són gaire normals, però el que intentem és que estar aquí sigui una motivació, que hi hagi ganes i ambició. Hem de ser conscients que ens hi juguem moltes coses. Intentarem buscar de la millor manera els nostres recursos per arribar tan bé com sigui possible al partit contra Macedònia”, va explicar el seleccionador espanyol, que també va voler posar en relleu el nivell del rival d’aquest vespre, en un partit en què podria debutar Kepa Arrizabalaga com a internacional. “Veig Colòmbia com el que és, un grandíssim equip i amb un magnífic entrenador. Tenen continuïtat i solidesa i ens motiva jugar contra ells. Preveig un gran partit”, va dir per acabar Lopetegui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)