1a divisió

La batalla continua

1a divisió. L’Athletic anuncia una anomalia en l’últim control a Yeray Álvarez, que s’haurà de sotmetre a noves sessions de quimioteràpia per vèncer el càncer testicular que li van detectar al desembre

La vida torna a posar a prova la valentia de Yeray Álvarez (Barakaldo, 1995). Tan sols quatre mesos després de reaparèixer amb una gran actuació al Camp Nou i de convertir-se en un símbol de valentia i d’enteresa en la batalla contra el càncer, l’Athletic Club va anunciar ahir una recaiguda del seu jove central, que haurà de reprendre la seva batalla contra la malaltia de manera immediata. Segons va anunciar el club basc, a Yeray se li ha detectat una “anomalia” durant l’última sessió de control que l’obligarà a sotmetre’s a sessions de quimioteràpia durant els pròxims dies.

D’aquesta manera, el central nascut a Barakaldo, una de les grans aparicions en la lliga aquesta temporada, va haver d’abandonar la concentració de la selecció espanyola sub-21, amb la qual es disposava a disputar l’europeu que comença aquest divendres a Polònia per lliurar una batalla silenciosa contra la malaltia. “Quan sembla que l’has tombat, s’aixeca i et torna a colpejar, però tranquils que aquesta lluita la guanyaré amb tota aquesta gent que em dona suport i si he de tombar-lo ho tornaré a fer. I m’aixecaré mil i una vegades”, va anunciar el defensa a través del seu compte d’Instagram, exhibint la mateixa determinació que ja va mostrar en el primer assalt contra la malaltia, quan el 23 de desembre passat, hores abans del Nadal, l’Athletic va comunicar que Yeray tenia un tumor en un testicle que l’obligaria a passar pel quiròfan. El central, que aleshores ja s’havia convertit en un pilar defensiu de l’Athletic pocs mesos després del seu debut, va tenir una recuperació meteòrica i, tan sols un mes i escaig després de l’operació, reapareixia al Camp Nou per seguir sent un futbolista determinant en el dia a dia de l’Athletic i una de les revelacions de la lliga.

Ràpid, valent i amb una capacitat per anticipar-se a l’altura de pocs defenses del campionat, Yeray Álvarez ha jugat 35 partits en la seva primera temporada al màxim nivell i s’ha consolidat juntament amb Aymeric Laporte com una de les parelles de centrals més prometedores del panorama europeu i s’ha guanyat un lloc en la selecció espanyola sub-21, la qual no havia representat anteriorment. Ara haurà de fer un altre punt i a part en la seva irrupció en el panorama futbolístic per tornar a guanyar la batalla més difícil.

LA DADA

129
dies
han passat des de la reaparició de Yeray al Camp Nou i que l’Athletic anunciés la recaiguda.

LA FRASE

Quan sembla que l’has tombat, es torna a aixecar, però tranquils que tornaré a guanyar la lluita
Yeray Álvarez
defensa de l’Athletic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)