Internacional

Xile neutralitza el VAR

Copa Confederacions. ‘La roja’ acaba imposant la seva superioritat contra el Camerun tot i un gol anul·lat rigorosament pel videoarbitratge

camerun 0 xile 2

CAMERUN:Ondoa, Mabouka, Ngadeu, Teikeu, Fai, Siani (Ngamaleu, 86’), Djoum, Anguissa (Mandjeck, 89’), Bassogog, Moukandjo i Aboubakar.XILE:Johnny Herrera, Isla, Gary Medel, Jara, Beausejour, Chelo Díaz, Charles Aranguiz (Silva, 71’), Arturo Vidal, Puch (Alexis Sánchez, 58’), Fuenzalida (Valencia, 64’) i Eduardo Vargas.GOLS:0-1 (81’) Arturo Vidal. 0-2 (91’) Eduardo Vargas.ÀRBITRE:Damir Skomina (eslovè). Targeta groga a Gonzalo Jara.COMENTARI:Partit disputat a l’Otkrytie Arena (Moscou).

Xile va irrompre amb força a Moscou, imposant-se amb nitidesa, encara que amb els gols en el tram final, a un Camerun que va començar tou i que, malgrat millorar, no va trobar fórmules per desactivar el joc de la campiona d’Amèrica. Amb Arturo Vidal pletòric, a tot arreu i difícil de detectar pels africans, els xilens van viure de manera permanent en camp rival i, més enllà d’algun contracop dels lleons indomables, va tenir el partit on més li interessava i ni tan sols un gol anul·lat de manera qüestionable pel sistema de videoarbitratge VAR, per un fora de joc molt just d’Edu Vargas, l’equip de Pizzi no va tenir antídot. Vidal, aprofitant una gran centrada d’Alexis Sánchez, va trencar el partit ja després de la represa i en els últims instants del matx Vargas, aquesta vegada amb la complicitat del VAR, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)