1a divisió

espanyol

mercat

Els cedits tornen a la disciplina

Mercat. L’Espanyol compta des d’ahir amb sis jugadors més en nòmina: Joan Jordán, Paco Montañés, Rober, Pau, Jairo i Dalmau. D’aquests, només els quatre primers iniciaran la pretemporada en espera que els tècnics decideixin el seu futur

Joan Jordán (Valladolid), Paco Montañés (Llevant), Rober Correa (Elx), Pau López (Tottenham), Jairo Morillas (Numància) i Dalmau (Mallorca) tornen a la disciplina blanc-i-blava després de les seves respectives cessions. De moment, només els quatre primers estaran en la llista de jugadors que formaran part del grup del primer equip que treballarà en la pretemporada fins que el club i cada jugador i els tècnics decideixin quina és la millor opció per al seu desenvolupament esportiu en el curs 2017/18. D’aquesta nòmina de futbolistes els qui més probabilitats tenen de quedar-se al primer equip són Pau López (un cop resolgui si amplia el seu contracte) i Joan Jordán, després de la seva bona temporada al Valladolid.

La situació de Jandro Morillas i Andreu Dalmau és diferent. En el cas del davanter andalús, cedit el curs passat al Numància, va ser operat d’una lesió al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra, encara estarà de baixa fins a l’inici de les competicions i té per contracte una fitxa al primer equip, però el club li podria donar la baixa federativa fins al gener.

Dalmau va ser cedit amb fitxa del filial al Mallorca, en el qual ha tingut poca participació i manté aquesta condició de jugador de l’Espanyol B en la seva tornada a la disciplina del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)