1a divisió

“No vaig tenir opció de dir no al Real Madrid”

1a divisió. Dani Ceballos, que ha signat per als pròxims sis anys, confia fer-se un lloc a l’equip i seguir els passos d’Isco i Asensio

El Real Madrid continua endavant amb la seva creixent aposta per contractar futbolistes joves i prometedors. Una política de fitxatges que ahir va viure un altre capítol amb la presentació de Dani Ceballos, que s’afegeix així a les ja conegudes de Theo Hernández i Vinicius Júnior –es manté cedit al Flamengo–, a més dels repescats Vallejo i Llorente. “Mai no vaig dubtar, tenia clar que volia jugar al Madrid. Estic en el millor club del món i molt orgullós de vestir aquesta samarreta”, va explicar el migcampista andalús, qüestionat per l’interès que va mostrar el Barça fins a l’últim moment per obtenir els seus serveis. Ceballos, que ha signat per a les pròximes sis temporades, confia seguir els passos d’homes com ara Isco i Asensio, tot i ser conscient del rol inicial que haurà d’assumir a l’equip de Zidane. “Sé quina és la meva funció, aportaré treball i constància, i intentaré demostrar al tècnic que puc jugar aquí”, va dir Ceballos, que avui posarà rumb als Estats Units amb la resta de companys que van disputar l’europeu per incorporar-se a la gira de pretemporada del club.

El Mònaco, disposat a tot per Mbappé

A causa de l’interès de nombrosos clubs europeus per fitxar Kylian Mbappé, el Mònaco va emetre ahir un comunicat en què amenaça d’acudir a la FIFA en cas que continuïn mantenint contacte amb la jove perla francesa. “Per posar fi a aquesta inacceptable situació, el Mònaco considera demanar a la lliga francesa i a la FIFA l’obertura d’un procediment disciplinari contra els clubs infractors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)