Internacional

Neymar debuta amb gol i assistència

Ligue 1. El brasiler, que va disputar els 90 minuts, va completar un notable partit guiant la golejada (0-3) del PSG al feu del Guingamp

L’estadi Roudourou (18.250 espectadors) va quedar petit per rebre l’estrena oficial de Neymar a la Ligue 1 vestint la samarreta del PSG. Actiu i amb molta llibertat sobre el camp, l’astre brasiler va assumir el lideratge de l’equip des del primer minut, completant un notable partit en el triomf del conjunt d’Emery al feu del Guingamp. Partint des de la banda esquerra però amb presència en tota l’àrea ofensiva, Neymar va oferir un ampli repertori de pilotes filtrades i passades en profunditat. Una d’aquestes va suposar l’acció del 0-2, obra de Cavani, que no va perdonar en l’un contra un amb Johnson. Ja en el tram final del duel, es van intercanviar els papers i va ser l’atacant uruguaià qui, amb una gran maniobra, va habilitar Neymar perquè el brasiler marqués a porteria buida i s’estrenés com a golejador. Neymar ja té el seu debut somiat.

Continua l’enrenou amb Mbappé

Kylian Mbappé va tornar a acaparar bona part del protagonisme –l’altre home destacat va ser Falcao, autor d’un hat-trick– en la victòria del Mònaco al feu del Dijon (1-4), la segona en dues jornades. En aquesta ocasió, però, no va ser per la seva actuació sobre el terreny de joc, després que el talentós futbolista francès veiés tot el duel des de la banqueta de l’estadi Gaston Gérard. En ple debat sobre el seu futur, el tècnic Leonardo Jardim va voler deixar clar que la seva suplència “va ser una decisió del club”, matisant posteriorment que “el partit va posar-se fàcil i no va ser necessari fer-lo jugar”. L’enrenou continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)