1a divisió

El campió comença fort

1a divisió. Pletòric de moral i amb la seva habitual capacitat resolutiva, el Real Madrid inicia la defensa del títol amb un incontestable triomf a Riazor

DEPORTIVO 0 REAL MADRID 3

DEPORTIVO:Rubén, Juanfran, Schär, Sidnei, Luisinho, Celso Borges (Adrián López, 64’), Mosquera, Guilherme, Cartabia (Borja Valle, 78’), Bakkali (Bruno Gama, 54’) i Florin Andone.REAL MADRID:Keylor, Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo, Casemiro (Marcos Llorente, 72’), Kroos, Modric, Isco (Asensio, 65’), Bale (Lucas Vázquez, 79’) i Benzema.GOLS:0-1 (20’) Bale. 0-2 (27’) Casemiro. 0-3 (62’) Kroos.ÀRBITRE:González González (col·legi lleonès). Grogues als locals Bakkali, Schär i Fede Cartabia i als visitant Modric. Expulsat Ramos (92’), per doble amonestació.

Si el futbol sol ser una qüestió d’ànim, el Real Madrid viu al cim més alt de l’optimisme. Pletòric de moral i amb un favoritisme que no es recordava des de feia anys, el conjunt de Zidane va iniciar la defensa del títol amb un triomf autoritari i incontestable. Orfe sense Ronaldo i Kovacic, i amb Asensio de suplent, l’equip madridista va aterrar amb la seva habitual sobrietat a Riazor. Tret dels primers quinze minuts, en què la mobilitat d’Andone va fer anar de corcoll la defensa blanca amb dues ocasions a les quals Keylor va respondre amb molt d’encert, al Madrid se li va posar ben aviat el partit de cara.

Observat amb lupa després d’una pretemporada molt pobra i lluny del nivell competitiu exhibit per la resta de l’equip, Gareth Bale va signar el 0-1 a porteria buida, després de recollir una mala rematada de Benzema a l’interior de l’àrea. Sense temps de refer-se del cop, Casemiro va posar més terra de per mig abans del minut 30 de partit, rematant també sense oposició en el segon pal una pilota interior de Marcelo des de l’esquerra.

A mig fer i minvat per les absències d’homes importants com Carles Gil, Çolak i Valverde, el Deportivo va topar una vegada i una altra amb un rival que un cop més va treure a passejar el primorós fons d’armari de què disposa.

Amb protagonisme en la lliga quatre mesos després de la seva última aparició, Bale va tornar a ser protagonista en la segona meitat, quan es va reivindicar assistint Kroos en el 0-3, en una bona acció col·lectiva iniciada per l’omnipresent Isco i culminada per l’alemany, que va arribar des de la segona línia. El Real Madrid continua llançat.

BALE, REIVINDICAT

El gal·lès, observat amb lupa, va signar un gol i una assistència

LA DADA

69
partits
consecutius entre totes les competicions acumula el Real Madrid veient porteria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)