Internacional

El serial Mbappé

Mercat. Nou capítol en el llarg estiu del davanter, vinculat al PSG i al Madrid, que va ser expulsat d’un entrenament amb el Mònaco la setmana passada

Quan falten pocs dies per al tancament del mercat, el futur de Kylian Mbappé segueix enlaire. El jove davanter de 18 anys, vinculat al Real Madrid i al París Saint-Germain durant l’estiu, continua a Mònaco, encara que segons va indicar ahir el diari L’Équipe, de mala gana. I és que el rotatiu francès va explicar que Mbappé va ser expulsat d’un entrenament la setmana passada per un enfrontament amb un company d’equip, el defensa Andrea Raggi, motiu que hauria derivat en la desconvocatòria dels dos futbolistes en l’últim partit del conjunt monegasc al feu del Metz.

Tot i això, el club del Principat no ha confirmat l’incident, mentre que l’entrenador, Leonardo Jardim, es va limitar a dir que Mbappé no estava “al cent per cent” per justificar l’absència de l’atacant en l’últim matx. El cert, però, és que la no presència del jugador està sent habitual en aquest inici de curs, ja que en tres jornades de lliga tan sols ha participat en un partit. Va ser titular en la supercopa –en què va jugar 71 minuts– i en l’estrena del campionat francès –en què va disputar 75 minuts– i després, en les dues jornades posteriors no ha jugat.

El futur

El seu destí podria ser el París SG, segons L’Équipe, el conjunt que hauria escollit el davanter al davant del Real Madrid, que també s’hi havia mostrat interessat. Si es produís, el traspàs podria arribar als 180 milions d’euros, fet que el convertiria en el segon fitxatge més car de la història, després del de Neymar per qui el club parisenc va pagar 222 milions al Barça. El serial Mbappé continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)