1a divisió

Dimissió en bloc a la junta de la FEF per forçar eleccions

Subies, entre els que pleguen. Catorze presidents de federacions territorials van prendre la decisió de deixar el seu càrrec a la FEF amb la intenció que hi hagi comicis i es rellevi Villar

Bona part dels presidents de les federacions territorials van presentar ahir la dimissió com a directius de la junta de la Federació Espanyola de Futbol (FEF). Entre ells hi ha el president de la FCF, Andreu Subies, que ha pres aquesta decisió juntament amb els seus homòlegs d’Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Ceuta, Extremadura, Illes Balears, la Rioja, Madrid, Melilla, Navarra, Múrcia i el País Valencià. Aquests dimitits, en un comunicat remès a l’agència Efe, exposen que “s’ha procedit a remetre una carta per demanar la dimissió a Ángel María Villar, de la mateixa forma que s’ha requerit al president en funcions, Juan Luis Larrea, la convocatòria d’una assemblea general extraordinària en la qual s’haurien de discutir dos punts concrets: el cessament d’Ángel María Villar com a president i, en conseqüència, la convocatòria d’eleccions a president”.

Al darrere de tot plegat, però, hi ha també la petició del Consell Superior d’Esports (CSD) al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) d’obrir expedient a cinc d’aquests dimissionaris investigats pel cas Soule –Jacinto Andrés Alonso (la Rioja), Antonio García Gaona (Ceuta), José Miguel Monje (Múrcia), Diego Martínez (Melilla) i Vicente Muñoz (País Valencià)–, un fet que podria suposar una suspensió de les seves funcions, tal com va passar amb el president, Ángel María Villar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)