Internacional

Problema central

1a divisió. Amb Sergio Ramos sancionat, Jesús Vallejo lesionat i Raphael Varane tocat, el Real Madrid rep el València al Santiago Bernabéu amb només un defensa central disponible, Nacho

Zinedine Zidane haurà d’improvisar. Aquesta nit rep el València al Santiago Bernabéu, revitalitzat amb l’arribada de Marcelino a la banqueta, amb un problema, no té centrals per afrontar el matx. I és que dels quatre que té a la plantilla, només un està disponible, Nacho. Sergio Ramos, que va ser expulsat a Riazor, està sancionat, Jesús Vallejo arrossega una lesió muscular i Raphael Varane va ser l’última baixa després que Zidane confirmés ahir que té una nova dolença muscular. “Vol jugar, però té alguna cosa i no vull arriscar amb ell. Valorem el que pot passar, i és arriscat que jugui. Tot i les baixes, penso que la salut del jugador és el més important”, va asseverar el tècnic, que va explicar que el central francès es va lesionar a l’abductor de la cama dreta en l’anada de la supercopa al Camp Nou i, que quinze dies després, segueix amb molèsties. “S’ha entrenat, ha tingut descans... i per a nosaltres és millor no forçar i intentar que se solucioni el seu problema. Podria jugar, però no volem arriscar i que llavors tingui una lesió més greu”, va assegurar Zizou.

Les alternatives que té entre mans són Casemiro i Marcos Llorente: el brasiler ja va jugar algun partit el curs passat a l’eix de la rereguarda, encara que amb defensa de tres, i el madrileny també hi ha actuat en les categories inferiors. Si fos Casemiro l’escollit, Kovacic ocuparia el pivot defensiu; si ho fos Llorente, el mig del camp blanc seria l’habitual, amb Casemiro, Kroos i Modric.

Al davant hi haurà un València amb bones sensacions. L’equip valencià es va imposar a Las Palmas en la primera jornada i els nous fitxatges donen un altre aire a l’equip. Sense Garay, que en va quedar fora per molèsties a l’esquena, serà el torn perquè homes com ara Jeison Murillo i Geoffrey Kondogbia s’estrenin amb la samarreta valencianista. “Tenim la il·lusió i l’ambició d’aconseguir un resultat positiu. El Madrid domina el joc d’atac per la qualitat dels mitjos i també el contraatac. S’ha de ser solidari i jugar tots junts i, sobretot, estar bé en el replegament”, va manifestar Marcelino. “És un rival que està jugant bé”, va dir Zidane. És un equip que defensa molt bé i s’organitza bé sobre el camp. Estem motivats”, va reafirmar el preparador francès.

Cristiano i els fitxatges

Al portuguès encara li queden tres partits de sanció per complir, i en els darrers dies s’ha especulat a la capital estatal amb la possibilitat que torni a renovar. “Els diners no són una qüestió meva. És una qüestió entre ell i el club. A mi no em competeix. Cristiano és aquí i no es mourà d’aquí. És el seu club, el seu equip i la seva ciutat. Està entusiasmat amb tot el que té aquí. No en tinc cap dubte”, va dir Zidane, que també va indicar que no vol moviments a la plantilla, ni altes ni baixes: “No necessito ningú, estem preparats.”

LES FRASES

Espanyol - Leganés
18.15 h (beIN L)
Eibar - Athletic
18.15 h (beIN L)
Getafe - Sevilla
20.15 h (beIN L)
Madrid - València
22.15 h (M. Part)
Equip PT PJ PG PE PP GF GC
R. Sociedad 6
2 2 0 0 6 2
Madrid 3
1 1 0 0 3 0
Barça 3
1 1 0 0 2 0
Llevant 3
1 1 0 0 1 0
Eibar 3
1 1 0 0 1 0
Leganés 3
1 1 0 0 1 0
València 3
1 1 0 0 1 0
Betis 3
2 1 0 1 2 3
Girona 1
1 0 1 0 2 2
Atlético 1
1 0 1 0 2 2
Sevilla 1
1 0 1 0 1 1
Espanyol 1
1 0 1 0 1 1
Athletic 1
1 0 1 0 0 0
Getafe 1
1 0 1 0 0 0
Alavés 0
1 0 0 1 0 1
Las Palmas 0
1 0 0 1 0 1
Màlaga 0
1 0 0 1 0 1
Celta 0
2 0 0 2 3 5
Deportivo 0
1 0 0 1 0 3
Vila-real 0
2 0 0 2 0 4
Cristiano és aquí i no es mourà. És el seu club, el seu equip i la seva ciutat. Està entusiasmat
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Varane vol jugar, però té alguna cosa i no vull arriscar amb ell. Tot i les baixes, penso que la salut del jugador és el més important
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)