Internacional

La puntualitat de Sterling

Premier. L’atacant del Manchester City, que ja va emergir en la darrera jornada per salvar un punt, va irrompre ahir en el minut 97 per donar el triomf als ‘sky blue’

Raheem Sterling ha esdevingut l’heroi del Manchester City els últims dies. L’atacant anglès va salvar un punt per al seu equip en el darrer partit contra l’Everton quan quedaven vuit minuts, i ahir hi va tornar redoblant l’aposta amb el gol de la victòria en el minut 97. El conjunt de Pep Guardiola, doncs, va haver de serrar les dents de valent per imposar-se (1-2) a un combatiu Bournemouth i seguir de prop les passes del líder, el Manchester United, que va derrotar (0-2) el Leicester i és l’únic equip que ha guanyat els tres partits disputats fins ara.

Al Vitality Stadium Guardiola va tornar a la defensa de quatre, quan en els dos matxs anteriors havia tancat amb tres al darrere, i al seu equip li va costar arrencar. En el primer tram de partit, els citizens no s’instal·laven a camp rival, no s’acabaven de trobar amb passades, i el Bournemouth va acumular aproximacions sobre la porteria d’Ederson. En una d’aquestes, Charlie Daniels, es va treure del barret una fuetada amb l’esquerra espectacular a la qual res va poder fer el porter brasiler i va servir per fer avançar els cherries. La diana, un golàs, va canviar el City, que es va fer amo de l’esfèrica i va començar a generar ocasions. Gabriel Jesús va empatar després d’una gran passada entre línies de David Silva i, abans del descans, els citizens en van tenir fins a tres de clares per avançar-se. També en el segon acte van estar a punt de marcar abans, sobretot amb un cop de cap d’Otamendi al pal, però no va ser fins al 97 –es va allargar fins al 101 perquè es va jugar molt poc en el temps afegit de cinc minuts– quan va aparèixer Sterling, per marcar a centrada de Danilo. Després de la celebració, en què es va abraçar amb els seguidors desplaçats, l’atacant va veure la segona groga i no podrà jugar contra el Liverpool, el seu exequip.

LA FRASE

Guanyar en l’últim minut sempre és especial. Ha estat una victòria merescuda
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY

El United segueix líder

Amb ple de victòries –tres de tres–, el conjunt de José Mourinho continua instal·lat en la primera posició i ja és líder en solitari. Contra el Leicester, el Manchester United va resoldre en el segon temps i, després que Lukaku fallés un penal, Rashford –a la imatge– i Fellaini van decidir.