Internacional

Gal·les aguanta el tipus

Classificació per al mundial 2018. Amb una diana del jove de disset anys Ben Woodburn, el combinat gal·lès s’imposa a Àustria i segueix les passes de Sèrbia i de la República d’Irlanda

Gal·les segueix en la lluita. El combinat dirigit per Chris Coleman va imposar-se (1-0) a Àustria, en un partit que era un cara a creu ja que els seus rivals per assolir la classificació en el seu grup, Sèrbia i la República d’Irlanda, havien guanyat i una ensopegada el deixava lluny d’ells. Els gal·lesos van guanyar gràcies a la irrupció d’un jove de disset anys, Ben Woodburn, que va marcar cinc minuts després d’entrar al camp. El jugador del Liverpool, amb el qual va debutar el curs passat, va decidir amb una fuetada des de fora de l’àrea.

No debuta Ivan Balliu

El defensa nascut a Caldes de Malavella no va jugar en el triomf d’Albània (2-0) contra Liechtenstein. Ivan Balliu, que per part de pare té ascendència albanesa, va ser convocat per primera vegada amb el conjunt balcànic, però el seu debut haurà d’esperar. El futbolista de 25 anys, que després de deixar el Barça va passar per l’Arouca abans de recalar al seu actual equip, el Metz, tindrà una nova oportunitat dimarts vinent contra Macedònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)