1a divisió

Disposat a tornar

1a divisió. Després de dos cursos en l’ostracisme, Loïc Rémy ha irromput a Las Palmas amb dos gols en 52 minuts jugats

“Vull recuperar el meu millor futbol aquí.” Loïc Rémy (Lyon, França, 2 de gener del 1987) va aterrar a Las Palmas amb una espina ficada i se la vol treure. L’atacant francès encadenava dues temporades en l’ostracisme, martiritzat per les lesions musculars i va aterrar a l’illa amb la necessitat de tornar a sentir-se futbolista. En els últims dos cursos només ha disputat divuit partits en la Premier League –tretze amb el Chelsea i cinc amb el Crystal Palace– dels quals només quatre com a titular, i sense lloc al conjunt blue, ni tampoc pretendents en el futbol anglès, al qual va arribar el 2013, va decidir posar rumb cap a Las Palmas, animat i convençut per Kevin-Prince Boateng, que ja va experimentar el fet de revifar a les files de l’equip canari.

El moment de Rémy no era el millor, amb poc ritme competitiu a les espatlles i sense haver marcat ni un gol la campanya passada, però tot i això no ha trigat a demostrar la seva categoria. El jugador, que ha estat trenta vegades internacional amb França, ha fet dos gols en les dues estones que li ha donat Manolo Márquez. En la seva estrena al feu del Màlaga (1-3) va disputar 26 minuts i va sentenciar amb el tercer, i diumenge, a l’estadi de Gran Canària, va tornar a ser determinant marcant el gol del triomf (1-0) en, també, 26 minuts de joc. “Ha canviat el partit”, va reconèixer Márquez al final del matx. I és que Rémy es va exhibir contra els bascos. No va rellevar qualsevol, va entrar per Vitolo, i el seu impacte en el joc es va fer notar. Tot i ser davanter centre, Márquez el va situar, com a La Rosaleda, a la banda esquerra, i des d’allà, va encarar, es va associar i va insistir fins que va decidir amb un golàs, quan faltaven tres minuts per al final. “Ha estat una genialitat. Amb el gol ja hem vist la qualitat que té”, va assegurar Márquez. “Li va molt bé posar-se a la banda esquerra, perquè pot anar cap a dins. Té molt nivell i molt potencial físic. Ha vingut amb moltes ganes”, va afirmar el preparador català.

Al vestidor també van quedar impressionats des del primer dia amb Rémy. “Espero molt d’ell perquè el que he vist ja m’ha sorprès. Sabia que era un bon jugador però avui ha demostrat que físicament i tècnicament és un portent”, va asseverar Dani Castellano, després d’un dels primers entrenaments en què va participar el davanter amb el conjunt canari. “És un noi que es cuida moltíssim, es nota que ha estat en equips d’un nivell molt alt”, va explicar Márquez sobre un futbolista que està disposat a tornar.

LA FRASE

0
gols
va marcar la campanya passada Rémy a les files del Crystal Palace, ja que les lesions musculars el van aturar.
És un noi que es cuida moltíssim. Té molt nivell i molt potencial físic. I moltes ganes
Manolo Márquez
TÈCNIC DEL LAS PALMAS

Vitolo i el Sánchez Pizjuán

L’atacant canari, que juga a Las Palmas fins al mes de gener cedit per l’Atlético, podria tornar demà al Sánchez Pizjuán, on s’espera una rebuda hostil per al futbolista, que ha marxat del Sevilla aquest estiu pagant la clàusula de rescissió. “I què hi puc fer? Viatjaré si l’entrenador em convoca”, va assegurar Vitolo –que va tornar diumenge després de superar una lesió al genoll–, al diari La Provincia. En aquest sentit, el president del Sevilla, José Castro, també va parlar ahir de la rebuda al futbolista per part de l’afició sevillista: “M’és absolutament igual si ve o no. No parlaré d’un jugador que és d’un altre equip. La indiferència és la millor mesura.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)