Internacional

James ja mana amb el Bayern

Bundesliga. El mitjapunta colombià, en la seva estrena com a titular en la lliga alemanya, comanda el conjunt bavarès en el triomf al feu del Schalke

James Rodríguez és un futbolista descomunal i és al Bayern, amb Carlo Ancelotti, per tornar-ho a demostrar. El mitjapunta colombià de 26 anys no ha comptat per a Zinedine Zidane les darreres dues campanyes i aquest estiu ha decidit tornar a les ordres de Carletto, l’entrenador amb qui va brillar en el seu primer curs al Real Madrid. Ancelotti confia en ell i el jugador comença a oferir símptomes de recuperació. Ahir, a Gelsenkirchen, en la seva primera titularitat en la Bundesliga, va comandar, fabricant els tres gols i dirigint l’equip des de la mitja punta, la victòria (0-3) dels bavaresos contra el Schalke.

James, doncs, instal·lat a tres quarts de camp i escortat al darrere pel doble pivot format per Rudy i Tolisso, va monopolitzar l’atac, demanant pilotes, tocant en curt, en llarg i movent l’equip. I en ple domini bavarès, va irrompre per fer una centrada que va tocar les mans de Naldo i provocar el penal que va obrir la llauna. El va concedir el VAR, com està sent habitual en aquest inici de campionat decisiu en la lliga alemanya, ja que l’àrbitre no el va assenyalar, i Lewandowski el va transformar. Poc després va tornar a aparèixer el colombià, aquesta vegada per marcar, culminant amb qualitat dins l’àrea una passada de Tolisso.

Va ser una convincent actuació del Bayern, que tampoc va donar opció al seu rival en un segon temps en què van entrar Thiago i Vidal. De fet, el migcampista xilè va ser l’encarregat de sentenciar, assistit per James, l’home del matx. L’exfutbolista del Real Madrid va arrodonir la seva actuació picant una pilota per sobre de la defensa que Vidal va resoldre al primer toc. Amb la victòria, el conjunt d’Ancelotti es posa líder en espera del que facin avui el Hannover i el Dortmund, que el podrien superar si guanyen.

DETERMINANT

L’exfutbolista del Real Madrid va provocar un penal, va marcar i va assistir

Neuer no jugarà fins al 2018

El capità del Bayern va ser operat d’una fissura al metatarsià del peu esquerre i es perdrà el que queda d’any. Neuer es va haver de retirar dilluns de l’entrenament i després del diagnòstic va ser intervingut ahir mateix pel doctor Ulrich Stöckle. “L’ operació ha anat perfectament bé i estarà totalment recuperat al gener”, va explicar Karl-Heinz Rummenigge. Sven Ulreich, que ja va jugar ahir contra el Schalke, serà el relleu a la porteria de l’internacional alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)