1a divisió

Espanyol

Primera divisió

“Estem molt feliços de l’evolució que hem tingut”

Quique. El tècnic es felicita per “haver recuperat la versió de l’any passat” en “una setmana molt complexa per la qualitat dels rivals”

La felicitat s’ha instal·lat a l’Espanyol. Quique Sánchez Flores no es podia abstreure d’aquesta situació, i més després d’una setmana productiva amb dues victòries i un empat. Set punts de nou que disparen el sentiment de plenitud del tècnic amb els seus jugadors. “Estem molt feliços per l’evolució, perquè la setmana era molt complexa per la qualitat del rivals”, certificava el preparador blanc-i-blau, que anava més enllà en la seva anàlisi. “Hem recuperat la versió de l’any passat i el to físic és molt bo.” Malgrat la golejada, Sánchez Flores era conscient que el seu equip va passar per dues fases en el partit. “El Dépor ens ha pressionat a l’inici de la segona part, però amb l’entrada dels nous hem tornat a agafar el domini del partit.” En aquest sentit, va explicar el perquè dels tres canvis seguits just a l’inici del segon temps. “Hem reduït la nostra força mental i física i per això he fet tres canvis seguits que han estat clau per recuperar-nos.” Alhora, va valorar molt positivament l’entrada dels reforços. “M’encanta tenir el problema de dubtar dels canvis i de l’onze que puc fer.”

El tècnic va posar la vista enrere i les sensacions generals en aquest segon any a la banqueta tenen bona pinta, però sense arribar a límits d’eufòria. “Sabem cap a on ens dirigim, però estem lluny del que volem. És diferent, ara sabem on anem i l’any passat no perquè no ens coneixíem.”

D’altra banda, les bones prestacions de Pau López i la recuperació total de Diego López fan cada dia més patent el debat que es pot instal·lar a la porteria. Fins ara, Quique evita entrar-hi tot elogiant els dos porters. “Tenim Diego, que va ser el pilar de l’any passat i és un dels millors porters de la lliga, i tenim el millor porter jove d’aquest país. Beneïda competència.”

L’Espanyol començarà a preparar a partir de dimarts la seva visita al Bernabéu, on diumenge s’enfrontarà al Madrid. “Tenim un avantatge respecte a l’any passat, que és haver puntuat en camps difícils com el del Sevilla i el Vila-real. Sabem que el camí serà difícil, però no impossible”, reflexionava el preparador que vol gaudir del triomf d’ahir.

LES FRASES DEL TÈCNIC

Tenim Diego, un pilar l’any passat i un dels millors porters de la lliga, i Pau, el millor porter jove del país. Beneïda competència
El Bernabéu és un repte difícil, però no impossible. Enguany hem puntuat en camps complicats
Quique Sánchez Flores
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)