Internacional

París fa saltar Ancelotti

Bundesliga. El Bayern decideix acomiadar l’italià després de la derrota contra el PSG. “Tenia cinc jugadors en contra seu”, assegura Uli Hoeness. Willy Sagnol assumeix l’equip de manera interina

Carlo Ancelotti (Reggiolo, Itàlia, 1959) amb prou feines ha pogut viure el seu segon Oktoberfest. El tècnic italià, que va conquerir la Bundesliga en el seu primer any a Alemanya, va ser destituït pel Bayern ahir després de la dolorosa derrota al Parc dels Prínceps, que va accentuar les males sensacions del conjunt bavarès en aquest inici de curs. “L’arrencada de l’equip no complia amb les expectatives i el partit a París ens ha deixat clar que havíem de prendre alguna decisió. Hasan Salihamidzic [director esportiu] i jo hem parlat amb Ancelotti per comunicar-li la decisió”, va explicar el director gerent del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, en un comunicat. “M’agradaria donar les gràcies a Carlo per la seva cooperació. Lamento com s’ha desenvolupat tot. És el meu amic, però havíem de prendre una decisió professional”, va manifestar el mandatari. Més tard, el president del club, Uli Hoeness, hi va afegir una informació que aportava un pèl més de llum a l’acomiadament: “Tenia cinc jugadors importants en contra seu. Era insostenible.”

El relleu serà, de manera interina, Willy Sagnol, fins ara un dels ajudants d’Ancelotti. Jugador del club entre el 2000 i el 2007, Sagnol ha dirigit les categories inferiors de la selecció francesa (2011-14) i la seva única experiència en l’àmbit de club com a primer entrenador va ser amb el Girondins de Bordeus (2014-16). Ara el francès haurà d’intentar enlairar un Bayern errant en espera d’una determinació definitiva per part del club, amb l’ombra de Thomas Tuchel, sense equip des que va deixar el Dortmund l’estiu passat de manera força controvertida, planant sobre l’Allianz Arena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)