Més futbol

“Tant de bo sigui una gran festa de la democràcia”

Futbol. Guardiola torna a exhibir el seu compromís amb el dret a decidir a poques hores del referèndum i que el seu City s’enfronti al Chelsea

A Pep Guardiola li està tocant viure tot el fervor politicosocial que està tenint lloc a Barcelona des de la distància, des de Manchester. Com ja va fer en el seu pas per Alemanya, sempre s’ha mostrat proper i ferm a l’hora de donar suport al poble català perquè pugui exercir el seu dret a votar quin ha de ser el seu futur, i ahir, a poques hores d’un partit capital per al seu equip, que visitarà Londres per fer front a un Chelsea que ha crescut força des que va començar la temporada, va voler tenir unes paraules en què va apel·lar sobretot al fet que diumenge es visqui un acte de democràcia pacífic i que no apareguin tensions en un moment històric. “Un cap de setmana magnífic. Que puguem votar, tal com ha expressat en Gerard Piqué, amb tranquil·litat i que tot el món es pugui expressar. Tant de bo sigui una festa de la democràcia per a tot el món”, va dir el tècnic de Santpedor, que el mes de juny passat ja va exhibir el seu compromís amb el dret a decidir quan va llegir un manifest a la plaça Espanya de Barcelona a favor del referèndum, en què va demanar suport internacional per desencallar la situació de Catalunya davant el que va qualificar d’“estat autoritari”.

El Kun Agüero dona un gran ensurt

El davanter del Manchester City Sergio Agüero va tenir un accident de trànsit durant la nit de dijous a divendres a Amsterdam, on havia assistit a un concert del cantant colombià Maluma. L’argentí, que viatjava en un taxi i a qui el cinturó de seguretat va salvar la vida, es va trencar una costella i, després de passar la nit a Holanda, tornarà a Manchester per començar una recuperació que li ha d’impedir disputar els partits contra el Perú i l’Equador. “Tenia el dia lliure i vull que els meus jugadors siguin feliços. El més important és que està bé”, va dir Guardiola, descartant cap descontentament pel fet que l’argentí viatgés a Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)