1a divisió

Florentino, sense foto

Diplomàtic. Zinédine Zidane prefereix trencar la cadena d’actes de renovació de contracte i deixarà el president sense la fotografia de complicitat amb l’entrenador de les dues Champions

Florentino Pérez s’està fent un fart en les darreres setmanes de sortir en fotografies. El Real Madrid ha lligat la continuïtat de totes les joves figures, posant-los clàusules prohibitives per evitar ensurts. El president del club blanc acapara plànols mentre agraeix la fidelitat dels jugadors. Però un dels actes que perseguia no tirarà endavant, així que l’empresari se’n quedarà amb les ganes. Zinédine Zidane va renovar fa unes setmanes fins al 2020, però no es farà la fotografia al costat de Florentino. “No hi haurà cap acte. Estic aquí, en el dia a dia. Soc un entrenador de futbol. Ja em van presentar com a entrenador i n’hi ha prou.” El francès té un caràcter peculiar com mostra l’entesa, en què no hi va haver negociació, ja que va acceptar la proposta madridista, tal com feia quan era jugador. En canvi, hi ha més polèmica amb Cristiano Ronaldo, que vol una altra millora, tot i haver signat l’última el novembre passat. “El veig bé, ell vol jugar i marcar, no m’hi posaré. És la discussió entre el club i Cristiano, que es quedarà i està molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)