1a divisió

La remor del Bernabéu

1a divisió. El Real Madrid rep l’Eibar aquest vespre amb el deute de ser regular a casa, d’on han volat 7 dels 12 punts disputats aquesta temporada

El Santiago Bernabéu no imposa. Com a mínim en aquest inici de temporada, el feu blanc ha deixat de ser el refugi del Real Madrid per convertir-se en territori d’incomoditats, amb una afició que en més d’una ocasió s’ha dedicat a expressar la seva disconformitat amb rendiments individuals –amb Bale i Benzema en el centre de les ires– i on sobretot l’equip de Zidane ha estat incapaç de trobar una regularitat lògica. Aquesta temporada, els blancs només han guanyat tres dels set partits disputat a Chamartín, han volat 7 dels 12 punts que s’hi han disputat en la lliga i dimarts en la Champions el Tottenham va confirmar la tendència. “No és cert que no ens agradi jugar-hi. Deu ser la sensació d’algú o de molts. És veritat que mires els darrers resultats i no és el que esperes del Madrid, però ho superarem”, va explicar el francès, que també va sortir al pas de les declaracions de Gary Lineker, que va declarar durant el matx contra els spurs que Benzema és un jugador sobrevalorat. “La gent que entén de futbol sap que dir això és una vergonya. Per a mi és el millor de tots; no és un davanter que et farà 60 gols, però sí 30 i en donarà 60”, va sentenciar, taxatiu, Zidane, que rep l’Eibar amb la pressió de redreçar el rumb a casa encara debilitat per les absències de Bale, Kovacic i Carvajal i a les quals s’ha sumat novament Keylor Navas, que no acaba de superar els seus problemes a l’adductor. “No vam forçar el seu retorn, no és exactament el mateix problema. Em podeu seguir preguntant per què hi ha tantes lesions, però jo parlo amb gent que en sap més i em diuen que no hi ha explicació”, va concloure Zidane, que dilluns vinent podria ser reconegut amb el premi FIFA The Best com a millor tècnic del món: “No crec que ho sigui, només tinc la sort d’estar en el millor club del món amb els millors jugadors.”

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)