Internacional

Efemèride a fer punyetes

Premier. Wayne Rooney celebra els quinze anys del seu primer gol amb l’Everton amb una altra gran diana, però els ‘tofees’ segueixen a la deriva

Es complien tres lustres del seu primer crit, de la primera vegada que va embocar la pilota en una porteria de Goodison Park, precisament contra l’Arsenal. I, sempre afinat contra els gunners, Wayne Rooney va voler celebrar-ho reproduint aquella primera diana, també des de la frontal. Aleshores, l’any 2002, va ser David Seaman que no va poder frenar el xut del jove talent scouser i ahir va ser Cech qui no va poder fer res per frenar l’ara veterà davanter, ahir actuant de migcampista.

Però de res li va servir a l’Everton la diana de la seva llegenda. L’equip comandat per Ronald Koeman continua la seva deriva i ja abans que Rooney marqués el seu onzè gol en nou aparicions contra l’Arsenal en la Premier, els londinencs ja havien mostrat símptomes d’estar més ben assentats en el partit, amb un front d’atac farcit de talent –Özil, Ramsey, Alexis i Lacazette junts– i obligant Jordan Pickford a intervenir en diverses ocasions. Però ja en ple setge gunner, el jove guardià toffee no va poder impedir que Monreal, aprofitant un rebuig, neutralitzés l’avantatge i dibuixés un partit ja molt favorable a l’Arsenal, que en la represa va fer sang del moment que viu l’Everton. Özil, aprofitant una centrada ben tocada per Alexis, va avançar els homes d’Arsène Wenger. Lacazette, des del cor de l’àrea, va obrir bretxa i Ramsey, filtrant-se des de la segona línia i connectant amb Wilshere, va acabar de desfermar el rum-rum en un Goodison Park que va desfilar desanimat, amb el seu equip amb deu jugadors per l’expulsió de Gueye i que pràcticament es va perdre com Niasse retallava distàncies aprofitant una errada de Cech i com Alexis Sánchez, eludint un bosc de cames i definint amb categoria al pal llarg, va acabar d’arrodonir una golejada que deixa Ronald Koeman al caire del precipici.

Kane va per feina

L’atacant del Tottenham continua amb la seva bona sintonia davant de porteria i ahir va fer un doblet en la visita a Wembley d’un Liverpool que va tornar a exhibir el seu vessant més vulnerable en la parcel·la defensiva. Heung-Min Son i Dele Alli van completar la golejada de l’equip de Mauricio Pochettino amb Mohamed Salah, superant amb subtilesa la sortida de Lloris, fent l’únic gol red.

LA FRASE

Són dies difícils, l’equip no juga bé i la posició en la taula no és la que pertoca a l’Everton
Ronald Koeman
ENTRENADOR DE L’EVERTON
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)