Internacional

‘Maneta’ i als vuitens

Grup B. Nova demostració de força d’un PSG que no va tenir pietat d’un tou Anderlecht. Nit per al record de Kurzawa, autor d’un ‘hat-trick’

CELTIC 1 BAYERN 2

CELTIC:Gordon, Tierney, Bitton, Boyata, Lustig, Armstrong (Griffiths, 79’), Brown, Sinclair (Rogic, 64’), McGregor, Forrest i Dembélé.BAYERN:Ulreich, Alaba, Boateng, Süle, Rafinha, Javi Martínez, Vidal (Rudy, 59’), Tolisso (Kimmich, 83’), Coman, Robben (Thiago, 94’) i James Rodríguez.GOLS:0-1 (22’) Coman. 1-1 (74’) McGregor. 1-2 (77’) Javi Martínez.ÀRBITRE:Danny Makkelie (holandès). Cap amonestació.

PSG 5 ANDERLECHT 0

PSG:Areola, Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Alves, Rabiot (Pastore, 76’), Draxler, Verratti (Lo Celso, 64’), Neymar, Mbappé (Di María, 64’) i Cavani.ANDERLECHT:Boeckx, Obradovic, Spajic (Josué Sá, 45’), Mobodji, Appiah, Dendoncker, Trebel, Kums, Hanni (Teodorczyk, 60’), Gerkens i Onyekuru (Stanciu, 79’).GOLS:1-0 (30’) Verratti. 2-0 (45’) Neymar. 3-0 (52’) Kurzawa. 4-0 (72’) Kurzawa. 5-0 (78’) Kurzawa.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (espanyol). Cap amonestació.

Quatre partits, quatre triomfs, disset gols a favor i cap en contra. Amb aquesta marxa imparable va segellar ahir el PSG l’accés als vuitens de final quan falten encara dues jornades. Els parisencs, tot i no oferir la seva millor versió, en van fer prou exhibint una vegada més el seu temible poder ofensiu. Favorit sense pal·liatius contra un Anderlecht sense cap punt i que continua sense veure porteria, l’equip d’Emery va mantenir la seva immaculada ratxa en una nit en què Kurzawa va aclaparar tots els focus.

Autor d’un hat-trick en la segona meitat –el primer de la seva carrera– ahir a la nit al Parc dels Prínceps, el lateral francès va convertir-se en el segon defensor a assolir-ho a la màxima competició continental. Contra un rival amb evidents problemes, el duel va quedar gairebé sentenciat en la primera meitat, després dels gols dels reivindicats Verratti i Neymar.

El Bayern, classificat

Amb més patiment que no s’esperava, el Bayern de Heynckes –sisè triomf seguit des de la seva arribada a la banqueta– va segellar també la classificació per als vuitens al sempre complicat Celtic Park. Sense la referència de Lewandowski, lesionat, el tècnic alemany va apostar per James com a fals 9. Sense abaixar els braços ni amb el 0-1 de Coman, els locals van agafar les regnes del duel i així va arribar l’empat de McGregor. En el moment de més dificultats per al Bayern, però, va emergir la figura de Javi Martínez per, aprofitant una magistral centrada d’Alaba, segellar el bitllet per a la següent eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)