Internacional

El City assegura el futur

Grup F. L’equip de Pep Guardiola s’acaba imposant al San Paolo en un partit obert i vibrant i assegura la seva presència en els vuitens de final

nàpols 2 manCH. city 4

NÀPOLS:Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (Maggio, 31’), Jorginho (Ounas, 82’), Hamsik, Allan (Rog, 75’), Callejón, Insigne i Mertens.MANCHESTER CITY:Ederson Moraes, Danilo, Stones, Otamendi, Delph, Fernandinho, Gündogan (Silva, 71’), De Bruyne, Sterling, Leroy Sané (Gabriel Jesús, 90’) i Agüero (Bernardo Silva, 76’).GOLS:1-0 (21’) Insigne. 1-1 (34’) Otamendi 1-2 (48’) Stones. 2-2 (62’) Jorginho de penal. 2-3 (69’) Agüero. 2-4 (92’) Sterling.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Targetes grogues a Koulibaly, Otamendi i Mertens

XAKHTAR D. 3 FEYENOORD 1

XAKHTAR DONETSK:Piatov, Butko, Ordets, Khotcholava, Ismaily, Stepanenko, Fred, Marlos, Taison, Bernard (Alan Patrick, 72’) i Facundo Ferreyra (Ferreyra, 89’).FEYENOORD:Brad Jones, Nieuwkoop, St. Juste, Renato Tapia (Diks, 72’), Haps, El Ahmadi, Amrabat, Vilhena, Boëtius, Berghuis i Jorgensen (Larsson, 80’).GOLS:0-1 (12’) Jorgensen. 1-1 (14’) Ferreyra. 2-1 (17’) Marlos. 3-1 (68’) Marlos.ÀRBITRE:Anastasios Sidiropoulos (grec). Groges a Khotcholava, El Ahmadi i Jorgensen.

Dos equips fidels a la seva identitat. Vius, intensos, valents i amb molta més ànsia de guanyar que por de perdre. El Nàpols i el Manchester City es van regalar una altra nit plena d’al·licients, però van ser els skyblue novament els que van acabar somrient. L’equip de Pep Guardiola suma 12 punts de 12 de possibles i ja és als vuitens de final després de superar un inici de partit força desafiant dels partenopeus, punyents en la pressió i perillosos com de costum en la possessió, que es van avançar fins i tot en el marcador gràcies a una gran combinació entre Dries Mertens i Lorenzo Insigne que va acabar definint el menut mitjapunta napolità.

Potser no tan fluid com altres dies, ahir amb Gündogan al mig del camp en detriment de Silva, el City va trobar la rèplica en una faceta menys recurrent, a pilota aturada i aprofitant el joc aeri dels seus centrals, que van capgirar el resultat. Otamendi, aprofitant una falta botada per Gündogan, va igualar el partit abans del descans i ja després de la represa va ser Stones qui va embocar un córner al fons de la porteria de Pepe Reina.

Sempre predisposat a jugar i amb un xip similar, guanyi o perdi, el Nàpols va ser capaç de reaccionar novament mitjançant un clar penal de Leroy Sané sobre Albiol que va acabar transformant Jorginho.

Però en l’intercanvi de rèpliques, acceptant un partit viu, és complicat aguantar la mirada ara mateix a l’equip de Manchester, que va silenciar el San Paolo amb dues transicions ràpides en l’ocàs del partit, la primera comandada per Sané i culminada per Agüero, ajustant al pal llarg, i la definitiva, la de la tranquil·litat, amb la passada definitiva de De Bruyne perquè Sterling superés Reina amb un xut creuat i deixés el City a vuitens i el Nàpols amb un peu al carrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)