1a divisió

Una batalla sense vencedor

1a divisió. L’Atlético i el Real Madrid empaten sense gols en un derbi madrileny duríssim, amb molt de contacte, que deixa tots dos equips molt lluny d’un lideratge que ja és a 10 punts

ATLÉTICO 0 R. MADRID 0

ATLÉTICO:Oblak, Juanfran, Godín, Savic, Lucas Hernández, Thomas (Ferreira Carrasco, 54’), Gabi, Koke, Saúl, Correa (Gameiro, 77’) i Griezmann (Fernando Torres, 76’).REAL MADRID:Casilla, Carvajal, Sergio Ramos (Nacho, 46’), Varane, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Isco, Cristiano Ronaldo i Benzema (Marco Asensio, 76’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Grogues a Juanfran, Godín, Savic, Lucas Hernández, Saúl, Koke, Carvajal i Nacho.

Duríssim derbi madrileny el que es va viure al Wanda Metropolitano. L’Atlético i el Real Madrid van protagonitzar un partit físic, de molt de contacte, en què va haver-hi més xocs, entrades i jugades per a la polèmica, que no pas situacions de gol. De fet, no n’hi va haver cap, de diana (0-0), en un enfrontament que va ser una batalla sense guanyador, ja que tant colchoneros com madridistes queden ara molt lluny del lideratge: tots dos equips estan a deu punts del Barça.

I això que el partit va obrir foc amb una ocasió clamorosa de l’Atlético, que va tenir el gol als peus d’un desafinat Correa després d’un errada de Varane que va deixar l’argentí sol davant Casilla. Va ser un miratge en un duel en què es van trepitjar poc les àrees. Era el pla de Diego Pablo Simeone, que va sorprendre amb Koke a la mitjapunta darrere de Griezmann i va plantejar un partit incomodíssim per al Madrid, amb el seu equip molt intens i agressiu. Els homes orientats per Zinedine Zidane, que va sortir amb el seu onze de gala, el que va guanyar la final de la Champions League a Cardiff, no van acabar-s’hi de trobar. Els blancs van patir durant la primera mitja hora amb l’altíssima pressió de l’equip colchonero, amb la qual no podien sortir bé, i tampoc van tenir claredat per atacar en estàtic quan els locals replegaven. I és que el guió del partit va ser aquest: l’Atlético al darrere esperant per sortir al contraatac i el Madrid amb la pilota, tenint possessions llargues però estèrils, amb les quals no generava res. Només Isco, movent-se per tot arreu, trobant els espais lliures a l’esquena dels pivots colchoneros, encarant i filtrant passades entre línies, va treure de la monotonia els madridistes, que només dues vegades van arribar amb perill. La primera va ser de Kroos, que dins de l’àrea i davant d’Oblak, va xutar a fora; la segona la va protagonitzar Sergio Ramos, amb un cop de cap en planxa que tampoc va trobar porteria, però que va ser una de les jugades del partit. En l’acció en què el central va connectar la rematada, es va emportar una puntada de peu a la cara de Lucas Hernández, que pugnava amb ell, i el capità blanc va ser objecte de penal, que l’àrbitre no va assenyalar, i va acabar amb una fractura del septe nasal, que el va obligar a ser substituït en el descans.

Sense Ramos a la gespa– que serà baixa per al compromís de lliga de campions que els blancs tenen contra l’Apoel dimarts–, el panorama no va canviar. Es va seguir jugant al límit, cada centrada a l’àrea era protestada per una cosa o per una altra, i hi havia interrupcions contínues. No hi havia notícies de les estrelles, Griezmann, va entrar poquíssim en joc i va acabar substituiït i xiulat pel Wanda Metropolitano, mentre que Cristiano Ronaldo també va estar molt gris, i va malbaratar les dues úniques oportunitats que va crear el seu equip amb dues rematades poc encertades des de dins de l’àrea.

Simeone va intentar al final agitar l’equip i aprofitar els espais amb l’entrada de Fernando Torres i Gameiro, que van fabricar una jugada que va acabar amb un xut del francès refusat sobre la línia de gol per Varane. I Zidane també va buscar-ho amb Marco Asensio, sense temps per lluir. Empat a res, doncs, al Metropolitano, i els dos equips madrilenys s’allunyen de la lliga.

LES FRASES

Em quedo amb els primers minuts. Estem en un moment en què ens està costant trobar el gol fàcil
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

LESIÓ DE RAMOS

A causa d’una fractura del septe nasal, el central es va perdre la segona part i serà baixa contra l’Apoel

XIULETS A ‘GRIZZI’

Griezmann, inèdit durant el partit, va ser xiulat pel Metropolitano quan va ser substituït
Hem fet un bon partit. No veig la lliga lluny, perquè queden encara molts punts per disputar
Zinedine Zidane
Tècnic del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)