Internacional

Els equilibris de Zidane

1a divisió. El Madrid rep el Màlaga amb la baixa d’Asensio i Ramos, amb el retorn de Kovacic i il·lusionat amb Bale, que encara no ha entrat en la llista però que ja s’entrena amb la resta del grup

A Zinedine Zidane se li acumulen els factors. Alleujat per una plàcida victòria a Nicòsia però encara amb el deute de reconciliar-se amb el Santiago Bernabéu, especialment àcid amb el moment de forma de Karim Benzema, el seu Real Madrid rep aquest vespre el Màlaga de nou obligat per les circumstàncies. Encara convalescent de la seva fractura al nas, produïda al Wanda Metropolitano i que li va impedir ser a Xipre, Sergio Ramos es va exercitar ja ahir amb la màscara protectora que l’ha d’acompanyar durant les pròximes setmanes, però a última hora va quedar fora de la convocatòria i el tècnic marsellès haurà d’alinear una parella de centrals formada per Jesús Vallejo i Raphäel Varane, ja que Nacho Fernández tampoc hi podrà participar per acumulació de targetes.

Els blancs, que han guanyat els últims tres partits al seu feu però encara sense donar símptomes d’una millora futbolística, perden, a més, Marco Asensio, que té una lesió a l’obturador de la cama dreta que el tindrà de baixa fins a nou avís –s’estima que podria estar fora entre dues i tres setmanes–. Com a contrapunt, el conjunt de Chamartín recuperen per a la causa Mateo Kovacic, desaparegut des de mitjan setembre quan estava fent un gran inici de curs, i ahir va rebre la bona notícia del retorn de Gareth Bale als entrenaments amb la resta del grup. “El trobo a faltar. És un jugador que ens aporta potència, és molt ràpid, centra bé... tenim ganes que torni a jugar. De moment ha tornat a exercitar-se i no té molèsties”, va subratllar Zidane, que finalment tampoc va voler arriscar amb la presència de l’extrem de Cardiff en la nòmina per rebre aquesta tarda un Màlaga que ha recuperat les pulsacions en les últimes setmanes després d’una arrencada de competició calamitosa. “No mereixen estar tan a baix en la classificació, han guanyat dos dels últims tres partits i estan jugant molt bé”, va concloure el tècnic del Madrid.

Míchel no es refia

“Conec el que és el Bernabéu i el que és el Madrid, i mai pots baixar la guàrdia. S’està parlant molt dels seus problemes de cara a porteria, però continua resolent molts partits amb eficàcia, i ja ho va demostrar a Nicòsia”, va assegurar el tècnic del Màlaga, que sembla que ha endevinat la tecla en les últimes setmanes i ha millorat l’horitzó dels andalusos.

LES FRASES

Enyoro Bale, és un futbolista que ens dona potència, és ràpid, centra bé... volem que torni
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Pensem en un partit similar al que vam fer contra el Barça. No els agrada quan els ataques
Míchel
ENTRENADOR DEL MÀLAGA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)