1a divisió

La batalla de ‘Toto’

Primera divisió. Eduardo Berizzo serà intervingut avui del càncer de pròstata. “El seu retorn dependrà del postoperatori”, va dir el club

Eduardo Berizzo ja ha triat el camí a seguir. El preparador argentí, que en la prèvia del duel contra el Vila-real ja havia anunciat que aquesta setmana es coneixeria quin pas faria a partir d’ara després de saber-se que té un càncer de pròstata, serà intervingut aquesta tarda, segons va informar el Sevilla en un comunicat. “El retorn de Berizzo a la banqueta dependrà tant de la intervenció com de l’evolució postoperatòria. El Sevilla confia que aquest retorn sigui al més aviat possible”, deia el text. D’aquesta manera, el segon entrenador de l’equip andalús, Ernesto Marcucci, es farà càrrec de l’equip durant el període d’absència de Toto Berizzo, començant pel duel que el Sevilla afrontarà demà (19.30 hores) en la tornada dels setzens de final de copa contra el Cartagena, amb un 0-3 d’avantatge en l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)