Internacional

El Bayern triga una hora

Bundesliga. Un gol de Lewandowski en la segona part desembussa els muniquesos contra el cuer. Jupp Heynckes ho ha guanyat tot a l’Allianz

El Bayern va acabar aconseguint la victòria més previsible de la temporada en la Bundesliga, contra l’últim classificat, però va necessitar una hora de joc fins que Robert Lewandowski va desenterrar el seu instint per perforar la porteria de Timo Horn.

El Colònia, un històric però desnonat aquesta temporada (només ha sumat 3 punts en 16 jornades i acaba d’acomiadar Peter Stöger, ara al Borussia Dortmund), va resistir a l’Allianz Arena fins ben entrada la segona meitat. El golejador polonès va aprofitar una deixada enrere de Thomas Müller, sempre amb el seu estil desmanegat, per assegurar la cinquena victòria consecutiva dels muniquesos al seu feu. Des de l’acomiadament de Carlo Ancelotti i el retorn de Jupp Heynckes a la banqueta, de fet, el gegant muniquès ho ha guanyat absolutament tot davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)