Internacional

El rècord d’‘El Loco’ Abreu

Futbol internacional. El davanter, de 41 anys, ja és el futbolista que ha jugat en més equips de la història després de fitxar per l’Audax xilè. És la 26a samarreta que defensarà l’uruguaià

Sebastián El Loco Abreu no se’n cansa. Als 41 anys l’ariet uruguaià continua en actiu i s’ha apuntat a una nova aventura; ha fitxat per l’Audax Italiano, un club de Xile, que disputarà la pròxima edició de la copa sud-americana. “Amb molta il·lusió i somnis”, va declarar Abreu, que començarà la pretemporada amb el seu nou equip el 9 de gener.

La de l’Audax, doncs, serà la samarreta número 26 que defensarà el davanter charrúa, un fet que suposa una fita en el món del futbol. I és que Abreu estableix un nou rècord, ja que es converteix en el futbolista que ha jugat en més equips de la història superant l’alemany Lutz Pfannenstiel, amb qui estava empatat, que va jugar en 25 conjunts. La llista d’equips d’Abreu és extensa: Defensor, San Lorenzo, Deportivo, Gremio, Tecos, Nacional, Cruz Azul, América, Dorados de Sinaloa, Monterrey, San Luis, Tigres, River Plate, Beitar Jerusalem, Real Sociedad, Aris Salonica, Botafogo, Figueirense, Rosario Central, Aucas, Sol de América, Santa Tecla, Bangu, Central Español, Deportes Puerto Montt i, ara, Audax.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)