Més futbol

L’avi alliçona el nen

Bundesliga. El Bayern capgira un 0-2 i aconsegueix guanyar per primera vegada el Hoffenheim des que el jove Julian Nagelsmann n’és l’entrenador

Els separen quaranta anys, comparteixen realitat i fins ahir també un rècord estimulant: ni Jupp Heynckes havia perdut mai contra el Hoffenheim ni Julian Nagelsmann, el nen rebel de la Bundesliga, tampoc ho havia fet contra el Bayern. Ahir, però, l’avi del campionat alemany, que ha aparcat la seva jubilació per donar un cop de mà al gegant bavarès, va corregir una dinàmica poc habitual en el conjunt muniquès.

De poc li va servir al Hoffenheim entrar millor en el partit, avançar-se en el segon minut de joc gràcies a una diana del seu golejador, Mark Uth, aprofitant el rebuig d’un penal interceptat per Ulreich, i replicar poc després amb un xut rebotat de Gnabri, futbolista propietat del Bayern però cedit aquesta temporada al club de Baden-Wüttenberg. El pes de la llei aquesta vegada acabaria caient sobre Nagelsmann, i sense que el Bayern necessités la seva versió més exuberant per reenganxar-se al partit. Li va ser suficient una acció plena d’habilitat de Kingsley Coman –en un gran estat de forma– que acabaria reblant Lewandowski i un córner mal defensat que Jerome Boateng acabaria allotjant al fons de la porteria d’un Baumann gens encertat i que acabaria veient en la represa com Coman, amb una definició elegant, i Vidal, en la sortida d’un córner, van capgirar definitivament el resultat. Sandro Wagner, un dels tres exjugadors del Hoffenheim que ahir van defensar la samarreta del Bayern, donaria el toc de gràcia a l’equip de Nagelsmann, que ja sap què és perdre contra el Bayern.

El Schalke, l’únic que compleix

El Bayern camina incontestable cap al títol. L’oposició és lluny i ahir, ni el RB Leipzig, que es va deixar dos punts contra un Hamburg que malviu en la zona baixa, ni el Dortmund, que tampoc va poder superar el Friburg, no van aconseguir fer imperar la lògica. Dels de dalt, només el Schalke, gràcies als gols matiners de Naldo i del talentós Amine Harit, va complir l’expedient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)