1a divisió

Últim peatge abans del PSG

1a divisió. El Real Madrid, divagant en la lliga, rep la Real Sociedad al Santiago Bernabéu amb l’eliminatòria de vuitens de Champions, determinant per salvar el curs, a l’horitzó

El Real Madrid ha esgotat les proves sense arribar a conclusions optimistes. La d’avui serà l’última abans de la gran batalla, d’un primer assalt contra el PSG que ha de marcar tendència, entre allargar la vida d’una temporada moribunda o apagar-la definitivament, submergint el club en una crisi ja oficialment declarada.

Incapaç de redreçar una situació enquistada i escaldat de la visita al Ciutat de València fa set dies, el conjunt blanc rep aquest vespre la Real Sociedad en un partit de dilemes: li seria recomanable una actuació que no afegís més sal a una ferida oberta, però alhora Zinedine Zidane hauria de calcular els seus moviments pensant en la seva última bala: la Champions. “Ens visita un bon equip, i el que necessitem és un bon partit, una cosa que es comença a preparar des del cap”, va indicar, malgrat tot, el tècnic, assenyalant el factor mental com a determinant per recuperar entre els records dels seus futbolistes la versió grandiloqüent amb què van estrenar la temporada en la supercopa d’Espanya.

A 19 punts del capdamunt de la taula, el Madrid s’enfronta amb una Real Sociedad de doble tall. Els guipuscoans no arrenquen punts de Chamartín des de fa més d’una dècada (2006) i han perdut quatre dels seus últims cinc partits en la lliga. Però, deixant de banda xifres i dinàmiques, Eusebio té a disposició una plantilla rica en recursos i capaç de plantar cara als grans del campionat si aconsegueix plasmar una versió mínimament afinada. Per això Zidane va rebutjar ahir una versió més relaxada dels seus per no arriscar físicament l’eliminatòria contra el PSG: “A mi l’únic que m’interessa és jugar a futbol, que els meus futbolistes ho facin... i això implica defensar, ser agressius. La nostra gran preocupació ha de ser intentar ser regulars”, va explicar el marsellès, que continua entestat a no deixar-se anar en una lliga que sembla perduda per intentar recuperar la fiabilitat del seu Madrid.

Eusebio i la idea

Malgrat la dinàmica del seu equip, alleujada per la golejada al Dépor en l’última jornada, el tècnic de la Seca va deixar clar que sortiran al Bernabéu amb la intenció de buscar les pessigolles a un rival ferit: “Sabem que el rival té un potencial gran, però tenim la il·lusió de fer un partit convincent i merèixer la victòria. No canviarem la nostra manera d’afrontar els partits”, va destacar.

LES FRASES

Necessitem ser regulars... i això implica defensar, ser agressius... Jugar bé a futbol
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
No canviarem la nostra manera d’afrontar els partits, tenim il·lusió d’oferir una bona versió
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DE LA REAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)