1a divisió

Aires renovats

1a divisió. Reforçat pel triomf en la Champions però debilitat per l’absència de Toni Kroos, el Real Madrid s’enfronta aquest vespre al Villamarín al Betis més estimulant dels últims anys

Tot es veu amb una altra mirada a Chamartín. En el dia clau, el Madrid va ser el Madrid i va enterrar una trajectòria de desencisos per posar-se el vestit de grandiloqüència que li correspon. La realitat continua sent la que és, amb la lliga absolutament hipotecada per demèrits propis, però el triomf contra el PSG permet al conjunt blanc canviar radicalment l’enfocament i visitar aquest vespre el Benito Villamarín amb un mig somriure esbossat, per intentar seguir fent camí contra el millor Betis dels últims anys, que ja va guanyar al Santiago Bernabéu amb un gol agònic de Tony Sanabria i que ja ha evidenciat reiteradament la bona disposició a discutir la pilota als grans. A més, aquesta vegada Zinédine Zidane no podrà comptar amb un dels seus millors gestors de la possessió, Toni Kroos, que s’acomiada del futbol fins a París, quan intentarà forçar la seva reaparició.

“La lliga és el nostre dia a dia i el Betis un bon equip, que es fa fort a casa. Hem d’estar atents i l’equip que jugui serà el que jo consideri més competitiu”, va explicar ahir Zidane, conscient del moment d’inspiració d’un rival que està entre els cinc que més passades acumulen en la lliga i intentant reenfocar l’atenció del seu equip i de l’entorn en el torneig de la regularitat, amb la visita al Parc dels Prínceps a dues setmanes vista.

Per alleugerir l’absència de Kroos, el perfil més natural seria donar entrada a Mateo Kovacic, encara que el tècnic blanc també disposa de la possibilitat de modificar el seu dibuix tàctic i posicionar-se amb el 4-4-2 amb el qual va acabar el partit contra el PSG, amb Lucas Vázquez i Asensio obrint el camp.

Incertesa de futur

Després d’unes setmanes en què la seva continuïtat ha estat sempre en entredit, ara sembla que Zidane torna a ser una garantia per al projecte del Real Madrid, però el tècnic marsellès va avisar ahir que el càrrec crema: “Desgasta moltíssim, i està clar que en algun moment poden arribar canvis, però per a tothom, també per als futbolistes. La professió té desgast, però aquí molt més.”

LES FRASES

Zidane és el mateix que ha guanyat dos Champions i segur que és millor amb el pas del temps
Quique Setién
ENTRENADOR DEL BETIS
La lliga és el nostre dia a dia i el Betis, un bon equip, que se sol fer molt fort al Benito Villamarín
Zinédine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)