Internacional

“És una injustícia que ens comparin amb ETA o la «kale borroka»”

Premier League. Pep Guardiola es manté ferm en la seva posició de donar suport al dret a decidir a Catalunya: “És molt senzill, només cal veure el que va passar l’1 d’octubre”

El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, es manté ferm en les seves conviccions i, tot i la sanció de la Football Association (FA) per lluir un llaç groc durant els partits de la seva jurisprudència, continua manifestant de manera nítida la seva opinió al voltant de la situació política que travessa Catalunya. “Quan diuen que hem estat generadors de violència, s’equivoquen plenament. És una injustícia que ens comparin amb la kale borroka o amb ETA, això és molt senzill: veure el que va passar l’1 d’octubre: les fotografies no enganyen i els vídeos, tampoc”, va proclamar el tècnic de Santpedor. I sobretot va voler ressaltar el caire pacífic de tots els missatges al voltant del dret a decidir: “Tots els missatges, des del president Puigdemont fins al vicepresident Junqueras, el president de l’ANC o d’Òmnium... tota la gent ho ha fet mitjançant pacifisme i expressant-se mitjançant el vot a les urnes”, va tancar el tècnic del Manchester City poques hores abans d’enfrontar-se a l’Everton en la Premier League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)