Internacional

L’Atlético accepta els regals

Europa League. El conjunt ‘colchonero’ albira les semifinals després de superar (2-0) l’Sporting, que concedeix els dos gols per errades flagrants

Quarts de final

Anada

Atlético - Sporting CP

2-0

1-0 (1’) Koke. 2-0 (40’) Griezmann.

RB Leipzig - Ol. Marsella

1-0

1-0 (45’) Werner.

Arsenal - CSKA

4-1

1-0 (9’) Ramsey. 1-1 (15’) Golovin. 2-1 (23’) Lacazette (p.). 3-1 (28’) Ramsey. 4-1 (35’) Lacazette.

Lazio - Salzburg

4-2

1-0 (8’) Lulic. 1-1 (30’) Verisha. 2-1 (49’) Parolo. 2-2 (71’) Minamino. 3-2 (74’) Felipe Anderson. 4-2 (76’) Immobile.

El principal candidat a l’Europa League, l’Atlético, ja albira les semifinals. L’equip dirigit per Diego Pablo Simeone es va imposar (2-0) a l’Sporting i va deixar encarrilada l’eliminatòria, que haurà de segellar dijous vinent a Lisboa. Al Metropolitano, el conjunt colchonero no va tenir excessius problemes per desfer-se del seu rival, que, a més, va donar moltes facilitats. I és que la parella de centrals dels lusitans, formada per Sebastian Coates i Jeremy Mathieu, va sortir assenyalada, ja que dues flagrants errades seves van significar les dues dianes dels blanc-i-vermells.

La primera va ser només començar, quan no s’havia jugat ni un minut de partit. De manera grollera, Coates va perdre l’esfèrica quan era l’últim home, en benefici de Diego Costa, que va enfilar porteria i va cedir per a Koke, que va marcar a plaer i aviat: 22 segons s’havien jugat quan el migcampista de Vallecas va avançar els madrilenys. A partir d’aquí, l’Atlético va controlar la situació i va obrir escletxa abans del descans mitjançant Griezmann, que va aprofitar una nova acció desafortunada dels visitants, en aquest cas de Mathieu. L’exdefensa del Barça no va tallar una pilota a l’espai que li va anar a sobre, li va passar per sota de les cames, i va acabar amb el 7 encarant porteria i fent el segon d’un partit en què l’Atlético hauria pogut ampliar més l’avantatge.

L’Arsenal, amb un peu i mig a semifinals

El conjunt dirigit per Arsène Wenger té gairebé segellat el bitllet per a les semifinals. Amb doblets de Ramsey i Lacazzette, l’Arsenal va golejar (4-1) el CSKA i visitarà els russos amb un ampli avantatge. A l’Emirates, va destacar el segon gol de Ramsey, que va culminar amb classe una fantàstica passada d’Özil. En els altres dos duels, la Lazio i el RB Leipzig van colpejar primer en les seves eliminatòries contra el Salzburg i el Marsella, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)