1a divisió

Torres anuncia el seu adeu de l’Atlético a final de curs

1a divisió. “Si no es compta amb mi, m’hauria agradat un comentari previ”, va dir

Tres anys i mig després del seu retorn, Fernando Torres va comunicar ahir el seu segon adeu de l’Atlético de Madrid. “No ha estat una decisió fàcil, perquè la meva idea era retirar-me aquí, però les coses no sempre surten com un desitja”, va expressar l’atacant de Fuenlabrada, relegat a un rol cada cop més secundari a les ordres de Simeone. Preguntat per si la seva decisió havia estat presa per les paraules que El Cholo va dir a finals de febrer negant la seva disposició a intentar que continués un any més, Torres va voler aclarir que “no hi ha cap problema amb l’entrenador”. “Les seves declaracions no hi tenen res a veure. Si no es compta amb mi de cara al curs vinent m’hauria agradat un comentari previ, perquè crec que és la manera de fer les coses, però no tinc cap retret”, va remarcar El Niño, autor de 126 gols en 393 partits al llarg d’onze temporades.

Homenatge en l’últim partit

“És una llegenda i sempre tindrà les portes del club obertes quan decideixi posar punt final a la seva carrera”, va declarar el president, Enrique Cerezo. Tanmateix, poc després que Torres anunciés la seva marxa, el club madrileny va comunicar que li retrà un homenatge en el duel contra l’Eibar, l’últim del campionat que es disputarà al Wanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)