Més futbol

Ibrahimovic no anirà al mundial

Futbol internacional. La federació sueca tanca definitivament les portes al davanter de Malmö després que especulés amb el seu retorn. “El seu no continua vigent”, va afirmar el seu president

Punt final a la possibilitat que Zlatan Ibrahimovic disputi el mundial de Rússia. La federació sueca de futbol, per boca del seu president, Lars Richt, va desmentir ahir que l’actual davanter del Los Angeles Galaxy pugui ser un dels 23 integrants que representaran el país nòrdic a la competició mundialista. “Vaig parlar amb Zlatan dimarts passat. Va comunicar-me que no ha canviat d’idea respecte a la selecció. El seu no continua vigent”, va explicar el màxim dirigent de l’ens federatiu, desmentint així les darreres afirmacions fetes pel mateix Ibrahimovic. Retirat de la selecció sueca després de l’Eurocopa del 2016, Ibra feia alguns mesos que explorava un possible retorn al capdavant de la selecció del seu país. “Trobo a faltar la selecció, sento que puc donar un bon rendiment i la porta no és tancada”, afirmava Ibrahimovic poc abans d’assegurar taxativament que les seves opcions de disputar el mundial eren “altíssimes”. Una declaració d’intencions que queda en no res amb les paraules de Richt i del mateix seleccionador, Janne Anderson. “No m’ha trucat, però definitivament no està inclòs en la llista”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)