Internacional

Festa ‘sky blue’

Premier League. El Manchester City va aixecar el trofeu de la lliga i va celebrar el títol amb la seva afició

Tarda de festa ahir per a la Manchester sky blue. Vint-i-un dies després de proclamar-se campió de la Premier, el Manchester City va rebre el trofeu a l’Etihad Stadium, el va aixecar i va celebrar el títol amb la seva afició. Tot després del partit que va disputar amb el Huddersfield (0-0), intranscendent per als locals, però que acosta els visitants a la permanència gràcies al punt obtingut. “És la Premier. És Anglaterra. És especial perquè és molt dur. Aquí és més complicat guanyar títols”, explicava ahir Pep Guardiola. “Guanyar el títol dues temporades seguides serà molt complicat, però acceptem el repte. Els darrers cursos hem vist com el campió ni tan sols s’ha pogut classificar per a la Champions League la temporada següent”, comentava el preparador català. No és l’últim partit de l’equip citizen a l’Etihad aquest curs, serà dimecres contra el Brighton, un matx que servirà per acomiadar Touré Yaya, que ha estat vuit campanyes al club.

Ferguson, a cures intensives

Alex Ferguson intervingut dissabte per una hemorràgia cerebral, es continua recuperant a la unitat cures intensives. Les últimes notícies sobre l’estat de l’entrenador de 72 anys és que l’operació “va anar molt bé”.

El comiat d’Arsène Wenger

El tècnic alsacià va dirigir el seu últim partit a l’Emirates Stadium i l’afició de l’Arsenal el va acomiadar després de vint-i-dos anys entrenant l’equip. L’adeu va ser rodó, ja que els gunners van golejar (5-0) el Burnley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)