Internacional

‘Scudetto’ confirmat

Serie A. El Juventus suma un punt al feu del Roma i es proclama campió a Itàlia per setena vegada seguida

Era pràcticament impossible que se li escapés el títol al Juventus després de la darrera jornada. Per no ser campió, el conjunt bianconero havia de perdre els dos partits que quedaven per a l’acabament de la lliga i el Nàpols, el seu perseguidor, els havia de guanyar tots dos i, a més, remuntar la diferència de gols que era de setze dianes favorable a la vecchia signora, una possibilitat, remota, que ja a la primera va quedar en no res. I és que ahir la Juve no va fallar i amb un empat (0-0) contra el Roma a l’Olímpic en va fer prou per proclamar-se campió de la Serie A per setena vegada consecutiva i trenta-quatrena en la història.

L’equip torinès, doncs, que dimecres va aixecar la copa, continua mostrant-se intractable a Itàlia, on en els últims quatre anys ha celebrat quatre doblets, tots sota la direcció de Massimiliano Allegri. El tècnic italià va aterrar a l’estiu del 2014 a la ciutat piemontesa per rellevar Antonio Conte, que havia comandat l’equip a conquerir tres scudetti seguits, i va donar continuïtat al projecte guanyant-ho tot a Itàlia des d’aleshores –només se li han escapat tres supercopes– i dirigint el conjunt a dues finals de Champions League (2015 i 2017), totes dues perdudes. Allegri, que no s’ha pronunciat sobre el seu futur, podria abandonar la banqueta de la Juve a final de campanya i se l’ha situat en l’òrbita de l’Arsenal i del Chelsea.

LA DADA

4
doblets seguits
ha aixecat el Juventus, que des del 2015 ho ha guanyat tot a Itàlia

HEGEMONIA

L’equip torinès encadena tres lligues amb Conte i quatre amb Allegri
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)