1a divisió

El protagonista

Pendents de Griezmann

Mentre al Barça es dona per tancat l’acord amb el crac francès, l’Atlético no desisteix i esgota les possibilitats per intentar-lo convèncer que continuï de roig-i-blanc

“Tant de bo es quedi”, repeteixen al vestidor

Només ell sap què passarà. Antoine Griezmann té l’Atlético, tots els seus estaments, amb l’ai al cor. El futbolista francès, l’estrella de l’equip, designat MVP de la final de l’Europa League en la qual amb un doblet va comandar el conjunt colchonero, continua sense aclarir el seu futur, que s’entreveu a Barcelona, on l’esperen amb el seu dorsal, el 7, lliure. Al Barça donen per tancat l’acord amb Griezmann, però tot i això, el club madrileny no desisteix i està fent tots els esforços possibles per retenir-lo, encara que l’atacant no cedeix, no diu res, no es pronuncia. Dimecres, amb la temporada resolta, el trofeu europeu a la butxaca i l’eufòria present, Grizzi no va fer cap pas. “No és moment de parlar del meu futur. S’ha de disfrutar”, va asseverar.

“Tant de bo sigui feliç i continuï amb nosaltres”, va replicar Diego Pablo Simeone, figura important en el creixement del futbolista –“li dec molt”, assegura Griezmann– i algú que sap que necessita la continuïtat del crac francès per competir contra els millors. “Tenim una final de supercopa d’Europa ara per jugar, serà la quarta que podrà disputar amb nosaltres. No estem lluny dels que tenen més poder que nosaltres, hi ha situacions que el poden apropar a continuar amb nosaltres”, va afirmar l’argentí. “Si es queda, continuarem creixent perquè estem destinats a continuar creixent”, va expressar El Cholo.

Mentrestant, el vestidor segueix la mateixa línia. “Ha demostrat estar centrat en l’Atlético i tant de bo es quedi. Aquest títol hi pot ajudar”, va manifestar el capità Gabi. “No sé si s’ho ha de replantejar, potser sempre ha pensat quedar-se. Només espero que Antoine s’ho pensi”, va indicar Saúl. “Té contracte, és cert que molts equips el volen, però això ja és la seva decisió. No podem decidir per ell i tant de bo es quedi”, va manifestar Koke. “Segur que serem els mateixos i tornarem a una altra final per intentar-la guanyar de nou”, va dir confiat Juanfran.

Entrenador i plantilla intenten convèncer Griezmann, també el club. Des dels despatxos, s’insisteix. “Té contracte i volem que es quedi. Per part nostra, farem tot el possible perquè el jugador sigui nostre”, va explicar Clemente Villaverde, gerent de l’entitat. “Fa temps vaig parlar amb la seva germana i representant per fer-li una proposta. En els pròxims dies ens hauria de respondre. No sé què passarà”, va assegurar Miguel Ángel Gil Marín, el conseller delegat del club en declaracions a la Cope. De fet, la mateixa cadena de ràdio va indicar aquesta setmana que l’Atlético ha presentat una oferta de renovació al jugador amb una fitxa superior als 20 milions d’euros. Griezmann, que ja va ampliar el contracte amb l’Atlético l’estiu passat fins al 2022, té una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, una oportunitat tractant-se del futbolista que és i tal com està el mercat. “És jugador de l’Atlético i punt”, va etzibar el president, Enrique Cerezo, que no canvia el discurs per parlar del francès. “Depèn de les seves sensacions, de la seva decisió, si vol fer història amb l’Atlético i que tot giri al seu voltant o anar-se’n a un club on mai entrarà en la història”, va completar Gil Marín. A l’Atlético continuen pendents de Griezmann.

Sense novetats.
“No és moment de parlar del meu futur. S’ha de disfrutar”, es va limitar a dir Griezmann després de la final de l’Europa League, interpel·lat sobre què farà la temporada que ve.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)