Més futbol

Pena de presó per a ‘l’home fort’ del futbol croat

Futbol. L’expresident del Dinamo de Zagreb, Zdravko Mamic, és condemnat a sis anys i mig per malversacions milionàries

Zdravko Mamic, considerat durant anys com l’home fort del futbol croat, va ser condemnat a sis anys i mig de presó. L’expresident del Dinamo de Zagreb, juntament amb altres exdirigents del club balcànic, com el seu germà Zoran –condemnat a quatre anys i onze mesos– i Damir Vrbanovic –condemnat a tres anys–, és considerat responsable, entre d’altres delictes, de transferències il·legals de diners a l’estranger a través de societats en paradisos fiscals, relacionades amb operacions de traspàs de diversos jugadors del Dinamo, com la de Modric al Tottenham (2008) o Kovacic a l’Inter (2013). El tribunal provincial d’Osijek, on va celebrar-se el judici, els considera culpables d’haver provocat al Dinamo pèrdues de 15 milions d’euros i d’haver evadit 1,5 milions d’euros en impostos.

Mamic es va referir a la sentència ahir en roda de premsa des de Medjugorje (Bòsnia i Herzegovina): “Condemnar així un home innocent! Aquests monstres podran dormir ja!”, va manifestar l’exdirigent. Tots els condemnats poden recórrer la sentència a un tribunal superior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)