Internacional

Musa mata Islàndia a la contra (2-0)

Grup D. El davanter del Leicester llueix control, velocitat i definició per donar la primera victòria al combinat africà, que es jugarà la classificació contra Argentina

Argentina encara té opcions de classificar-se. Ha de donar les gràcies a Musa. El davanter del Leicester ha fet una exhibició de velocitat i instint assassí aquesta tard a la segona part del duel que Nigèria s’ha endut contra Islàndia (2-0) per sumar els primers punts del mundial.

La primera part ha estat de qualitat baixa. Un major domini de Nigèria, però l’únic que arribava amb cert perill era Islàndia. En el minut 3 Sigurdsson en una falta ha fet volar ja Francis, que ha estat encertat en la resta d’ocasions dels nòrdics. Gislasson, en dues ocasions, i Finnbogasson a tocar del descans han pogut avançar als europeus.

El partit s’ha capgirat a l’inici de la segona meitat. En el minut 49 Islàndia ha intentat generar perill amb un dels seus recursos preferits, els serveis de banda llargs, però Nigèria ha tret una contra rapidíssima i la centrada de Moses l’ha controlat Musa, que ha definit amb contundència. El davanter del Leicester, que ha tingut una temporada decebedora, ha enviat una pilota al travesser uns minuts més tard i en el 74 ha tornat a lluir control, velocitat, retall i definició per escapolir-se de tothom i fer el 2-0 en el 75’.

Islàndia ha tingut l’opció de posar emoció al tram final amb un penal assenyalat via VAR. El llençament de Sigurdsson des dels onze metres se n’ha anat als núvols a deu minuts del final i Francis ha rebutjat un perillós cop de cap poc després per assegurar el triomf de Nigèria.