Internacional

Final del conte

Premier League. El Chelsea acomiada Antonio Conte, amb la pretemporada en curs, i Maurizio Sarri es perfila com a substitut

El Chelsea ha posat fi a l’enigma que hi havia al voltant de la figura d’Antonio Conte. Després de mesos d’especulacions, el club londinenc va fer oficial ahir a través d’un comunicat la destitució del tècnic italià, que havia començat fins i tot a dirigir ja l’equip en aquest inici de la pretemporada. Conte, que en el primer any a la banqueta de l’equip blue va conquerir la Premier League, no va aconseguir mantenir la competitivitat de l’equip aquesta temporada passada, i el Chelsea va acabar fins i tot fora dels llocs de Champions League –sí que va aixecar la FA Cup–. Resultats al marge, el principal motiu de l’acomiadament, segons expliquen des d’Anglaterra, seria la mala relació que tindria amb alguns dels integrants del vestidor i també amb dirigents del club. Maurizio Sarri, en espera d’un acord entre el Chelsea i el Nàpols, és el relleu escollit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)