Internacional

Cristiano, a la quarta jornada

Serie A. El 7 portuguès fa un doblet i marca els seus primers gols a la Juve, que torna a guanyar i és líder sense perdre cap punt

Cristiano Ronaldo ja sap el que és marcar a la Serie A. El futbolista portuguès, encallat en les tres primeres jornades de campionat, va destapar-se ahir, a l’Allianz Stadium davant la seva nova afició, i amb un doblet va liderar el triomf (2-1) de la Juventus contra el Sassuolo. “Estic molt feliç, ja tenia ganes de marcar”, va dir el 7 al final del partit. “Després del meu traspàs hi ha una gran expectació, la vida és així. Estic treballant bé i els companys m’estan ajudant a adaptar-me a la nova lliga”, hi va afegir Cristiano, de 33 anys, que va aterrar a la vecchia signora aquest estiu per 117 milions d’euros. El davanter va estrenar-se amb dos gols marca de la casa. El primer, que va obrir la llauna, rematant sobre la línia de gol un desafortunat refús de la defensa local a la sortida d’un córner; el segon, que va donar la tranquil·litat als bianconeri, finalitzant amb un xut encreuat amb la cama esquerra a dins de l’àrea un contraatac comandat per Emre Can. Ja en el temps afegit Babacar va anotar pel Sassuolo, una diana estèril per a l’esdevenir d’un matx que va tenir un lleig epíleg amb Douglas Costa com a protagonista. L’extrem brasiler va ser expulsat per propinar un cop de colze i escopir a un rival.

La Juve, doncs, que ha aixecat de manera consecutiva els set últims scudetti, està fent en aquest també un inici demolidor liderant la lliga en solitari amb un bagatge de quatre victòries en les quatre jornades disputades fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)