1a divisió

Augmenten les crítiques al VAR

Les instal·lacions de la federació espanyola de futbol a Las Rozas acullen a partir d’avui el Primer Seminari Mundial per a Instructors VAR, en col·laboració amb la FIFA i el Comitè Tècnic d’Àrbitres. No hi faltaran els caps mundials de l’arbitratge i 30 representants de totes les confederacions. Tindran feina perquè l’última jornada de lliga ha augmentat les crítiques al videoarbitratge. L’Atlético de Madrid ha enviat al CTA una sèrie de vídeos i un informe demanant una explicació clara dels criteris “per facilitar la feina dels professionals i evitar la confusió dels aficionats” després que el col·legiat no volgués revisar per exemple les mans de Casemiro en el derbi del Bernabéu. L’Osca-Girona també va tenir el VAR de protagonista i desperta dubtes al bàndol català. “Ens xiulen penal quan fa exactament dos dies li parteixen la cella a un company, amb vuit punts de sutura, i el VAR no ho veu. En aquest sentit, i si soc sincer, no em fio del VAR. Ho he de tornar a veure, però s’aplica el reglament en un partit i en un altre no”, lamentava Stuani després del partit. “Té coses positives, però jo sóc del futbol antic”, afegia avui Delfí Geli.

La polèmica a LaLiga s’ha vist acompanyada dels problemes amb el VAR a la Ligue1. L’àrbitre va xiular un penal en el Rennes-Tolosa, que no va poder revisar perquè des del final de la primera part el sistema no funcionava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)