Internacional

La policia de Las Vegas reobre el cas Cristiano Ronaldo

Sospitós. La presumpta víctima presenta una nova denúncia, ara amb el nom del davanter portuguès i ressaltant que va ser pressionada per acceptar diners i tapar-ho tot al 2009

Hi ha una ombra de sospita que persegueix Cristiano Ronaldo des de fa mesos. Der Spiegel va destapar un possible cas de violació, que s’hauria solucionat amb un acord econòmic sense judici per tapar-ho tot, i fa uns dies va publicar extractes d’una nova demanda que la presumpta víctima, Kathryn Mayorga, ha presentat. La policia de Las Vegas ha emès un comunicat anunciant que reobre el cas nou anys després.

“En el moment en què es va fer l’informe, la víctima no va proporcionar pistes sobre la localització de l’incident o la descripció del sospitós. Es va fer un examen mèdic. Al setembre de 2018 el cas s’ha reobert i els detectius estan seguint la informació que la víctima ha donat”, ha explicat en un comunicat la policia de Las Vegas. Kathryn Mayorga manté que va ser pressionada per acceptar un acord i callar. El pacte li hauria comportat uns 325.000 euros per ocultar un malson que li va generar “greus ferides emocionals i corporals que inclouen, entre d’altres, contusions anals, trastorn per estrès traumàtic i depressió severa”, així com problemes amb l’alcohol. I ha presentat una nova denúncia pels fets corresponents al 12 de juny de 2009, l’estiu en què va canviar el United pel Madrid. Cristiano Ronaldo ho ha atribuït al ja conegut “fake news” i els seus advocats han anunciat una querella contra la nord-americana entenent que és “absurdament fals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)