1a divisió

Contundència ‘txuri-urdin’

1a divisió. Dos penals transformats per Oyarzabal i un gol de Sangalli permeten a la Real Sociedad endur-se els tres punts de San Mamés

athletic 1 r. sociedad 3

ATHLETIC:Unai Simón, De Marcos (Capa, 67’), Yeray, Íñigo Martínez, Yuri, Dani García, Beñat (San José, 85’), Raúl García (Aduriz, 67’), Susaeta, Muniain i Williams.REAL SOCIEDAD:Moyà, Gorosabel, Elustondo, Navas, Kevin Rodrigues, Illarramendi, Zubeldia, Pardo (Zurutuza, 65’), Sangalli (Sandro, 76’), Oyarzabal (Moreno, 86’) i Bautista.GOLS:0-1 (30’) Oyarzabal, de penal. 1-1 (32’) Muniain. 1-2 (47’) Sangalli. 1-3 (73’) Oyarzabal de penalÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Grogues a Í. Martínez, Raúl García, Susaeta, D. García, Williams, Illarra, Zubeldia, Bautista i Zurutuzza.

La Real Sociedad es va concedir el gust de profanar la Catedral. Conscient del partit que havia de fer, contenint durant força estona el domini de l’Athletic i replicant quan va poder, el conjunt txuri-urdin va exhibir molta més contundència a les àrees i va acabar imposant-se a San Mamés gràcies a dos penals transformats per Mikel Oyarzabal, el primer concedit pel VAR i el segon, el que va significar l’1-3 definitiu, després d’una errada de Yeray Álvarez en la cessió a Unai Simón. Entremig dels dos llançaments de l’atacant d’Eibar, Iker Muniain, en alguns moments molt actiu, va posar les taules en el marcador i el jove Luca Sangalli va estrenar-se com a golejador a la primera divisió per enfilar la victòria d’una Real Sociedad que es va endur un triomf capital de Bilbao amb 9 futbolistes formats a Zubieta en l’onze titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)